Hvem vandt NASCAR-løbet i går? Komplette resultater fra Richmond playoff-løbet

Den kører, der vandt NASCAR Cup Series playoff-løbet lørdag aften, gjorde alvor af en selvsikker Babe Ruth-lignende forudsigelse tidligere på ugen, da han sagde, at han forventede at dominere og vinde Federated Auto Parts 400 på Richmond (Va.) Raceway.

Dominere, det gjorde Brad Keslowski. Efter at have ført løbets bedste 192 af de 400 omgange på den trekvart mil lange bane scorede han en imponerende sejr på 2,568 sekunder over Martin Truex Jr. og sikrede sig dermed sin plads i næste runde af NASCAR Cup Series-slutspillet. Det er Keselowskis fjerde sejr i sæsonen i Team Penske Ford nr. 2 og karrierens 34. sejr.

Statement. Made.
Retweet for at lykønske @keselowski med en imponerende præstation i aften på @RichmondRaceway. #NASCARPlayoffs pic.twitter.com/Hv4c2ohajT

– NASCAR (@NASCAR) September 13, 2020

“I’m really pumped. Jeg ønsker ikke at se for langt fremad. Den næste runde bliver virkelig svær, men jeg er alligevel virkelig pumpet over denne præstation og den måde, vi har kørt på korte baner,” sagde Keselowski. “Hvis vi kan komme til Phoenix, vil vi være rigtig gode.”

MERE: Richmond playoff-løb højdepunkter

Nedenfor er der flere oplysninger om løbet, fra Keselowskis perspektiv til den opdaterede playoff-placering:

Hvem vandt NASCAR-løbet i går?

Brad Keselowski var klart feltets klasse og førte næsten fire gange så mange omgange som alle andre kørere.

“Det var et fantastisk løb for os og team 2,” sagde 2012-seriemesteren Keselowski og bemærkede, at han kørte i den samme bil lørdag, som han brugte til at vinde i New Hampshire tidligere på sommeren. “Jeg ville lave en rigtig fed burnout med den, men jeg vil have denne bil til Phoenix.”

Keselowskis Team Penske-teamkammerat Joey Logano blev nummer tre, efterfulgt af Austin Dillon og Chase Elliott. Kyle Busch sluttede på sjettepladsen efterfulgt af mesterskabspointlederen Kevin Harvick. Aric Almirola, Alex Bowman og Clint Bowyer rundede en top 10 af de nuværende playoff-berettigede kørere af. Selv om det ikke var en sejr for den regerende seriemester Busch, var hans top-10-placering en præstation, når man tænker på, at han startede sidst i feltet efter at have dumpet inspektionen før løbet to gange.

Finishing order for playoff-kandidater

Truex holdt sit konstante tempo. Hans tredjeplads var hans niende top-fem-placering i de sidste 10 løb.

Dillon har i mellemtiden positioneret sig til et langt bedre playoff-løb, end mange måske havde forventet. Han har nu en anden top-fem på vej til Bristol Motor Speedway i næste uge til det sidste løb i den indledende fase af slutspillet.

“Dette raceteam er i brand lige nu og viser sig, når det betyder noget,” sagde han.