13 maart dierenriemtekens

Maart 13 dierenriemtekens – Uw geboortedag onthult dat u een veelzijdige, opmerkzame en optimistische Vissenman bent met een sterk verlangen om succes te boeken. Hoewel u de behoefte heeft om uzelf creatief en praktisch uit te drukken, zult u zonder vastberadenheid en doorzettingsvermogen niet in staat zijn om uw vele creatieve ideeën te manifesteren.

De toegevoegde invloed van uw Zon in het decanaat van Schorpioen voegt diepte toe aan uw dynamische emoties, gevoeligheid en intuïtieve gevoelens. Als praktische idealist met leidinggevende capaciteiten bent u een goede planner en delegeerder. Als visionair met een vooruitziende blik en emotionele kracht, hebt u de kracht om uw levensexpressie te transformeren. Als u geïnspireerd bent, kunt u zich met grote intensiteit op uw doelstellingen concentreren. Een interesse in metafysische onderwerpen suggereert dat u in staat bent uw telepathische en paranormale gaven te ontwikkelen.

Uitmuntend zakelijk inzicht, kunt u een gewiekste concurrent zijn in commerciële ondernemingen of betrokken raken bij grote projecten en speculaties. Als u materieel bent ingesteld, hebt u vaak een extravagante smaak, waarbij bezittingen belangrijk zijn voor uw gevoel van eigenwaarde. Als geld verdienen echter een te grote preoccupatie wordt, moet u zich bewust zijn van wat u op het spel zet in uw streven naar succes. Grootmoedig en optimistisch houdt u niet van kleinzieligheid en denkt u liever in termen van grote beloningen.

Tot uw zevende jaar beweegt uw voortgeschreden Zon door Vissen, waardoor de nadruk komt te liggen op uw gevoeligheid, ontvankelijkheid voor uw omgeving, en emotionele behoeften. Terwijl u tussen de leeftijd van acht en zevenendertig jaar bent, gaat uw gevorderde Zon door Ram. Deze invloed suggereert dat u geleidelijk aan assertiever, gedurfder en pittiger zult worden. Dit kan u aansporen om projecten op te starten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Na uw achtendertigste, wanneer uw voortgeschreden Zon naar Stier gaat, zal uw behoefte om gevestigd te zijn en u veilig te voelen toenemen, samen met een wens voor meer kalmte en emotionele standvastigheid. Op achtenzestigjarige leeftijd, wanneer uw gevorderde Zon naar Tweelingen gaat, begint u nieuwsgieriger te worden naar verschillende vormen van communicatie, mogelijk met het oppakken van een nieuwe interesse.

ZON: VISSEN
DECANAAT: SCHORPIOEN/PLUTO
GREEP: 21°30′-22°30′ VISSEN
MODE: MUTABEL
ELEMENT: WATER

FIXED STARS

Sterrennaam: Markab

Graadpositie: 22°29′-23°22′ Vissen tussen de jaren 1930 en 2000

Magnitude: 2,5-3

Sterkte: ********

Orb: 1°40′

Constellatie: Alpha Pegasus

Toepasbare dagen: 12, 13, 14, 15, 16 maart

Ster kwaliteiten: Mars/Mercurius

Beschrijving: een heldere witte ster gelegen op de vleugel van Pegasus

PRIMARY STAR’S INFLUENCE

Markab’s invloed schenkt een geest van ondernemingslust, vastberadenheid en een vastberaden geest. Deze ster geeft u een liefde voor discussie of ruzie, een goed beoordelingsvermogen, praktische vaardigheden en handigheid, en een vlotte babbel. U hebt waarschijnlijk het vermogen om op de juiste manier terug te slaan met indrukwekkende toespraken en kunt situaties in uw voordeel gebruiken.

Gekoppeld aan de graad van uw Zon, schenkt Markab liefde voor reizen, creatieve en artistieke talenten, en succes in de omgang met het publiek. Deze ster brengt een aanleg voor zaken en materieel gewin, die kan worden bereikt door het vermogen om snel en intuïtief te denken en te handelen. Je kunt je gestimuleerd voelen om je te interesseren voor hoger onderwijs, spiritualiteit, filosofie of schrijven. Markab waarschuwt ook voor zelfgenoegzaamheid en een gebrek aan enthousiasme, die u wellicht zult moeten overwinnen.

– Positief: energiek, creatief, ondernemend

– Negatief: fouten zoeken, eigenzinnigheid, prikkelbaarheid, onbezonnenheid en voorbarige acties

Uw Geheime Zelf

Hoog intuïtief en ambitieus bent u, gevoelig en intelligent, met een vermogen om zowel mensen als uw situatie snel te beoordelen. Met goede organisatorische vaardigheden en de vaardigheid om grote projecten te overzien, houdt u zichzelf graag bezig. Een innerlijk gevoel van waardigheid of trots geeft aan dat u niet houdt van beperkende taken of werk dat geen mentale uitdaging biedt. Energiek en leergierig leert u de waarde van kennis kennen. Omdat uw ideeën origineel zijn en vaak hun tijd ver vooruit, hebt u de vrijheid nodig om uzelf te uiten.

Generig en vriendelijk en zeer overtuigend, werkt u meestal beter in een leidinggevende positie. U bent een natuurlijke netwerker die mensen uit verschillende groepen kan kennen. U bent vaak hardwerkend, vindingrijk en vindingrijk, en u herkent mogelijkheden om uit te breiden. U beschikt ook over het vermogen om rijkdom te vergaren, maar vindt misschien meer voldoening in het kunnen helpen van anderen of in filantropische projecten. Als u positief en enthousiast bent over een onderneming, hebt u het vermogen dit uit te stralen en anderen enthousiast te maken. U zult profiteren van connecties met vrouwen, vooral op het gebied van onderwijs en werk.

Werk & Roeping

Imaginatief, met een scherpe geest en een aangeboren zakelijk gevoel, hebt u de gave om uw vele talenten te kunnen commercialiseren. Uw gemak in de omgang met het publiek en goede communicatieve vaardigheden kunnen een groot voordeel zijn in de verkoop en marketing of uitgeverij. Als alternatief gaan sommige mensen met deze geboortedatum zich bezighouden met wetenschap of onderzoek. Hoewel je een natuurlijk talent voor zaken hebt, kun je in elk beroep dat je kiest blijk geven van plannings- of organisatievermogen. Omdat je van reizen houdt, kun je ook betrokken raken bij werk dat te maken heeft met overzeese bestemmingen. Carrierekeuzes zoals lesgeven, lezingen geven of schrijven kunnen u de vrijheid geven om op uw eigen manier te werk te gaan.

Bekende mensen die uw verjaardag delen zijn onder andere astronoom Percival Lowell, zanger Neil Sedaka, entertainer Tessie O’Shea, Scientology oprichter L. Ron Hubbard, muzikant Dick Katz, en uitgever Walter Annenberg.

Numerologie

Emotionele gevoeligheid, enthousiasme, en inspiratie worden vaak geassocieerd met de geboortedag van nummer 13. Numeriek gezien wordt u geassocieerd met ambitie en hard werken, en kunt u veel bereiken door creatieve zelfexpressie. Het kan zijn dat je een pragmatische kijk moet cultiveren als je je creatieve talenten wilt omzetten in tastbare producten. Je originele en innovatieve aanpak inspireert tot nieuwe en spannende ideeën, die vaak resulteren in werk dat indruk maakt op anderen. Met een nummer 13 verjaardag, ben je serieus, romantisch, charmant, en plezier-lievend, en met toewijding kun je welvaart bereiken. De subinvloed van de nummer 3 maand geeft aan dat u creatief en fantasierijk bent. Intelligent en gevoelig, u zit vol met prachtige ideeën en grootse plannen. U bent meestal makkelijk in de omgang en een goede metgezel. U geniet van gezellige sociale activiteiten. Veelzijdigheid en een behoefte aan zelfexpressie brengen u ertoe op zoek te gaan naar talloze ervaringen. Uw neiging om u snel te vervelen kan er echter toe leiden dat u besluiteloos wordt of uzelf te veel uitbreidt. Uw neiging tot scepsis kan ertoe leiden dat u zich emotioneel onzeker voelt, dus u hebt er baat bij vertrouwen te hebben en op uw intuïtie te vertrouwen.

– Positief: ambitieus, creatief, vrijheidslievend, zelfexpressief, initiatief

– Negatief: impulsief, besluiteloos, bazig, emotieloos, opstandig, egoïstisch

Liefde & Relaties

Maatschappelijk en vriendelijk, u hebt behoefte aan populariteit en geniet vaak van nieuwe emotionele ervaringen. Een neiging tot verveling impliceert dat u een persoon moet vinden die stimulerend en aanmoedigend zal zijn. Doorgaans bezit u dynamische emoties en bewondert u mensen die charismatisch zijn, met krachtige persoonlijkheden. Dramatisch, u kunt grootmoedige gebaren maken en zeer behulpzaam zijn voor anderen in tijd van nood. Met uw sterke gevoelens en verlangen naar genegenheid bent u een attente en trouwe vriend.

Uw SPECIALE IEMAND

Uw charme zal waarschijnlijk veel sociale en romantische kansen aantrekken, maar voor die ene speciale persoon kunt u misschien beter kijken bij degenen die op de volgende data zijn geboren.

Dodelijke attracties: 30 mei, 28 juni, 26 juli, 24 aug., 13, 14, 15, 16, 22 sept., 20 okt., 18 nov., 16 dec.

Uitdagingen: 12 jan., 10 febr., Man. 8, 6 apr., 4 mei, 2 juni, 31 aug., 29 sept., 27 okt., 29, 30 nov. 25, 27, 28 dec. 23, 25, 26, 30

Zielsverwanten: 2 jan. 28 feb. 26 mrt. 24 apr. 22 mei 20 juni 18 juli 16 aug. 14 sept. 12 okt. 10 nov. 8 dec. 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.