61 PhD Programs in Theology

Een PhD (Doctor of Philosophy) is een postdoctorale graad die studenten voorbereidt op hogere posities en vaak een beter salaris. Studenten kunnen hun PhD in een verscheidenheid van onderwerpen behalen, hoewel het meestal in hetzelfde gebied is als hun undergraduate studies.

Wat is een PhD in Theologie? Deze graad programma biedt studenten met ministeriële opleiding, cultureel relevante bediening, en professionele en spirituele vorming. Geleerden zullen hun leiderschaps-, schrijf-, analytische en communicatievaardigheden verder ontwikkelen in de context van theologisch denken. Programma’s variëren, maar het curriculum kan religieuze tekstinterpretatie, geschiedenis, filosofie, cultuur, systemische theologie, en praktische toepassing van de verworven inzichten omvatten.

Studenten die een graad in de theologie nastreven, ontwikkelen praktische en cognitieve hulpmiddelen die van invloed zijn op alle gebieden van het leven, waaronder vrijwilligerswerk, carrière, en gezinsontwikkeling. De passie en energie die hun opleiding wekt, kan hen helpen positieve veranderingen in hun leven en voor de mensen om hen heen te maken.

De kosten in verband met het behalen van een theologiegraad kunnen nogal verschillen van de ene instelling tot de andere. Er zijn theologie scholen over de hele wereld, en de kosten factoren omvatten school locatie, duur van het programma, en andere bijbehorende kosten. Bij het onderzoek en het vergelijken van scholen, is het een goed idee om contact op te nemen met uw favoriete en vragen wat het collegegeld en de vergoedingen zou zijn.

Individuen die afstuderen met een geavanceerde graad in de theologie kan ervoor kiezen om een aantal verschillende carrièrepaden te nemen. Velen kiezen voor banen binnen christelijke ministeries of zending, en anderen kiezen ervoor om les te geven op de middelbare school of undergraduate niveau, of betrokken te zijn bij het seminarie. Degenen die ervaring of opleiding hebben op andere gebieden, kunnen mogelijkheden vinden in zendingsbureaus, christelijke bedrijven, de non-profitsector en sociale agentschappen.

Je hoeft niet langer te wachten om de juiste school voor een theologieopleiding te vinden. Gebruik onze database om te zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.