Bezorgd over een knobbeltje op mijn borst

Goedenavond (of nacht!)

Ik heb een paar weken geleden een klein rond knobbeltje op mijn borst gevonden (misschien 4 weken?) en ik maak me zorgen dat het iets meer kan zijn dan ‘gewoon een knobbeltje’ Het is stevig om aan te raken en een beetje pijnlijk.

De reden waarom ik me zorgen maak is omdat ik de laatste vier weken nachtelijk zweet. Ik ben helemaal doorweekt. Mijn bed is doorweekt, mijn lichaam is klam en vochtig. Mijn hoofd en haar zijn drijfnat. Ik heb het ijskoud omdat ik nat ben en ik laat de verwarming ’s nachts uit. Ik moet me afdrogen met een handdoek en ga dan op de bank slapen.

Mijn andere probleem is dat mijn hoofd raar aanvoelt. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen dan dat je je over het algemeen ziek voelt en je hoofd een beetje pulseert – dat gevoel heb ik de hele dag en nacht, non-stop.

Ik ben constant moe. Ik heb gewoon nergens de energie voor en ik ben me niet meer bewust van mijn omgeving en ook onhandig geworden. Zo botste ik laatst met mijn auto tegen een geparkeerde bestelwagen omdat ik hem niet zag – hoewel ik er recht voor stond. Weliswaar niets ernstigs want ik reed 5 km/uur maar mijn auto is nu onbestuurbaar omdat de hele voorkant van de bestuurderskant is ingeslagen!

Als ik deze knobbel aanraak, er een beetje in knijp, stuurt het nog meer of dat pulserende gevoel naar mijn hoofd en ook een beetje rond mijn lichaam.

Sinds Kerstmis heb ik een hele erge hoest gehad die vorige week is opgeklaard en ik had ook een beetje een oorontsteking tijdens Kerstmis die ook is opgeklaard.

Ik heb een afspraak met mijn huisarts op maandag 15 januari. Maar ik hoopte dat iemand mij kon vertellen wat hun gedachten zijn? Waarschijnlijk trek ik te snel conclusies, maar ik maak me zorgen.

23 jaar oude man.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.