Center City Restaurant Week keert terug van 13-25 september met nieuwe afhaalopties

Share Tweet Share

Center City Restaurant Week komt eraan van 13-25 september en biedt diners een driegangendiner voor $35, en (op sommige plaatsen) een driegangenlunch voor $20 bij tientallen geweldige restaurants in de stad. De deelnemende restaurants bieden hun meergangen prix-fixe menu’s aan om binnen te dineren (of, waarschijnlijker, in de buitenlucht, hoewel er een beperkt aantal zitplaatsen binnen beschikbaar is). En dit jaar, voor het eerst, bieden sommige restaurants ook de mogelijkheid om te profiteren van de aanbiedingen met takeout!

Hoewel deze wijziging te wijten is aan COVID-19 beperkingen en zorgen, heeft het een secundair effect voor ouders – de wereld is onze oester (letterlijk, als we swanky takeout van The Olde Bar krijgen). In normale tijden betekent Restaurant Week ofwel een babysitter inhuren (waardoor het menu met korting wegvalt) ofwel – met onze deskundige hulp – strategisch te werk gaan en kindvriendelijke menu’s en plaatsen uitkiezen. Wat geweldig is, en wat we je nog steeds gaan helpen doen, want laten we eerlijk zijn, gaan is tegenwoordig erg spannend. Plus, omdat de meeste eetgelegenheden buiten zijn, kun je misschien een beetje flexibeler zijn in waar je de familie mee naartoe neemt (hoewel je zeker een reservering nodig hebt omdat de zitplaatsen zeer beperkt zijn).

Maar, bovendien, als je die reservering niet kunt pakken – of als je gewoon thuis wat chique volwassen voedsel en cocktails wilt eten terwijl je je peuter een PB&J geeft omdat je je beste #QuarantineLife leeft – hebben we daar hieronder ook een sectie over opgenomen! Dus, masker op, pak extra handdesinfecterend middel, geef een goede fooi, en laten we beginnen!

Uit eten

Devon Seafood Grill

225 S. 18th St.

Deelnemen aan lunch, diner, en afhaal, deze Rittenhouse Square standby kunt u fancy met uitzicht op het park – dus waarom niet trakteer je mopey virtuele scholier op een aantal steak frites en worteltaart, beide inbegrepen in $ 20 lunch? Als je kleintje niet geïnteresseerd is in drie gangen, haal dan kip tenders of mac & kaas van het kindermenu voor slechts $ 10, en trakteer jezelf – plus een cocktail of twee. Nog beter, je kunt dineren op de stoep (zorg ervoor dat u reserveren) of doe takeout en hebben een picknick in het park!

Bud en Marilyn’s

1234 Locust St.

Deelnemen aan diner en takeout, deze retro Amerikaanse comfort food plek heeft tal van opties voor je innerlijke kind en je werkelijke kind. De kaas curds zijn een must, en gooi in een aantal van hun grillige cocktail zakjes voor jezelf, terwijl je toch bezig bent! Omdat ze op de hoek zitten, hebben ze veel mogelijkheden om buiten te eten, maar reserveren is nog steeds nodig, dus zorg ervoor dat je er eentje pakt als je geen afhaalmaaltijden doet.

Foto door Laura Swartz

Lolita

106 S. 13th St.

Hier is een kleine tip voor jullie allemaal: terwijl Lolita in feite deelneemt aan $ 35 drie-gangen Restaurant Week diner (veel stoep zitplaatsen voor degenen met een reservering) en afhaalmaaltijden, hebben ze eigenlijk het aanbieden van een $ 29 drie-gangen diner menu sinds de heropening tijdens de pandemie! Dus er is geen reden om te wachten tot de Restaurant Week om te genieten van opties zoals verse guacamole, nacho’s, enchiladas, en vis taco’s! Zet je bespaarde $6 op een margarita of sangriakruik (je kunt zelfs cocktails meenemen, als je afhaalt in plaats van er te dineren).

Butcher Bar

2034 Chestnut Street

Kom buiten eten of afhalen, en verwen je met gerechten als Pretzel Monkey Bread, cheeseburgers, pasta en biefstuk. Bewaar ruimte voor het dessert, want het dessert wacht op je – funfetti cheesecake of de gigantische gietijzeren chocolate chip cookie a la mode? Beslissingen, beslissingen.

BRU Craft & Wurst

1316 Chestnut St.

Naast elkaar hebben BRU (en Tradesman’s ernaast) picknicktafels in de open lucht neergezet, waardoor ze welkom zijn voor alle leeftijden, vooral voor een diner in de vroege avond van de Restaurant Week. BRU’s Beierse menu van wurst, pretzels, en andere favorieten die doen denken aan het Oktoberfest zullen zeker in de smaak vallen- en de prijs is vriendelijk genoeg om hun indrukwekkende bierkaart te kunnen proeven.

Takeout

Nu wordt het pas echt leuk, want als de volwassenen zich willen overgeven aan een geïmproviseerde at-home date night na bedtijd (of gewoon complexer voedsel willen eten dan de kinderen zullen tolereren), kunt u takeout speciaal voor u halen!

SOUTH Jazz Kitchen

600 N. Broad St.

Upscale Southern comfort food betekent dat uw familie maïsbrood, gebakken kip, mac & kaas, en nog veel meer kan afhalen. En ja, je kunt ook cocktails toevoegen aan je afhaalbestelling – inclusief de verfrissende Southern Peach Daquiri.

Gran Caffe L’Aquila

1716 Chestnut St.

Gran Caffe L’Aquila krijgt ons echt, omdat hun $ 20 lunch- en $ 35 dinermenu’s optionele wijnpairings hebben die bij elk item worden vermeld. Dus naast Italiaanse favorieten zoals bruschette, burrata, arancini, cannoli, en vele pasta’s, kunt u wijn toevoegen van hun pandemie-tijdperk Market, die ook Italiaanse gastronomische hapjes, kazen en meer verkoopt voor thuisgenot.

Pumpkin

1713 South St.

Pumpkin biedt een dagelijks wisselend drie-gangen afhaalmaaltijd voor $ 35, vol met lokaal afkomstig en duurzaam voedsel. Omdat hun menu elke dag verandert, kunnen we niet precies zeggen wat hun Restaurant Week-aanbiedingen zullen zijn, maar het goede nieuws is dat deze prijsstelling ook na Restaurant Week zal blijven!

The Olde Bar

125 Walnut St.

Ga naar het iconische Old Original Bookbinder’s gebouw en vertrek met je chique lunch van $20 of diner van $35. Oesters, kreeft roll, zelfs krab frietjes met echte krab (geen oordeel, Chickie’s & Pete’s) staan op het menu. Als uw kinderen willen deelnemen, maar niet in schaaldieren, items zoals gefrituurde kip en hamburgers zijn ook op het Restaurant Week menu, samen met dessert iedereen zal willen. En, nogmaals, als u uit eten gaat, heeft de Olde Bar een heel Cocktails To Go-menu. Bonus tip: als het niet Restaurant Week, The Olde Bar is het aanbieden van thuis Date Night kits, waaronder een make-at-home kreeft kit voor twee!

Amada

217-219 Chestnut St.

Waar te beginnen met deze schat aan tapas? Ten eerste, zowel de $ 20 lunch menu en de $ 35 diner menu zijn zeer royaal met hun verscheidenheid en kwantiteit. Ik moest serieus dubbel-checken dat takeout was, in feite, toegestaan op deze aanbiedingen. Het moeilijkste deel van het kiezen van Amada voor Restaurant Week is het beperken, maar je hebt waarschijnlijk al je favoriete gerechten. Sangria om mee te nemen is nooit een slecht idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.