Keselowski ja Harvick jakoivat vaiheiden voitot Phoenixissa

Brad Keselowski hyötyi Chase Elliottin irronneesta renkaasta ja nousi johtoon kierroksella 156. Hän ajoi 2. vaiheen voittoon FanShield 500 -kilpailussa sunnuntaina Phoenix Racewaylla. Keselowskille se oli kauden 2020 NASCAR Cup Series -kauden ensimmäinen etappivoitto, ja se merkitsi melkoista paluuta 1. etapin välikohtauksesta, jossa myös Denny Hamlin oli osallisena ja joka pudotti Ryan Blaneyn ulos kilpailusta.

Kevin Harvick, joka voitti 1. etapin, jatkoi vauhdin näyttämistä 2. etapilla sijoittumalla toiseksi. Harvick menetti johtoaseman 132. kierroksella Elliottille hitaan varikkokäynnin takia ja putosi takaisin kuudenneksi, mutta hän nousi hienosti takaisin etapin loppua kohden.

SELVITYS: Vaiheen 2 tulokset

Takaiskuista ja palautumisesta puheen ollen, Martin Truex Jr. sijoittui kolmanneksi vaiheessa 2 aloitettuaan kisan takarivistä moottorinvaihdon takia aiemmin viikonloppuna. Truex johti hetken aikaa Stage 2:ssa (kierrokset 138-140), kun hän ohitti Keselowskin ja Elliottin sisäpuolelta, jotka olivat lähellä ovien paukuttamista taistellessaan ulkopuolelta kärjestä.

Sunocon Vuoden tulokas -ehdokas Tyler Reddick jatkoi vakuuttavuuttaan sijoittumalla Stage 2:ssa neljänneksi, kun taas Kyle Busch sijoittui viidenneksi. Aric Almirola, Joey Logano, Clint Bowyer, Kyle Larson ja Cole Custer täydensivät kärkikymmenikön.

Stage 1

Kevin Harvick otti varikkotiellä johtoaseman Chase Elliottilta ja sinnitteli voittaakseen 1. vaiheen sunnuntain FanShield 500 -kilpailussa Phoenix Racewayllä. ”Kaktuskuningas” palasi johtoon radalla, jolla hänellä on jo yhdeksän NASCAR Cup -sarjan voittoa.

Harvick hyppäsi nopealla varikkopysähdyksellä Elliottin edelle sen jälkeen, kun Ricky Stenhouse Jr. aiheutti kilpailun ensimmäisen varoituslipun 58. kierroksella pyörähtäessään kaarteessa 2 ja vaurioittaessaan JTG Daugherty Racing -Chevroletia nro 47:ää. Harvick voitti etapin, joka oli hänen ensimmäinen Phoenixissa, vaikka Elliott johti 60 kierrosta ensimmäisistä 75 kierroksesta.

SELVITYS: Stage 1 -tulokset

Elliott oli etapin toinen, Joey Logano kolmas, Matt DiBenedetto neljäs ja Kyle Busch viides. Viime viikon voittaja Alex Bowman oli kuudes, jonka jälkeen Martin Truex Jr, Aric Almirola, Tyler Reddick ja Erik Jones täydensivät kärkikymmenikön. Truex putosi lähdössä takariviin aiemmin viikonloppuna tapahtuneen moottorinvaihdon takia.

Pisteitä johtavan Ryan Blaneyn päivä päättyi aikaisin, kun hän törmäsi Brad Keselowskiin törmänneen Denny Hamlinin kanssa ulos kaarteesta 3 64. kierroksella. Pistejohdossa oleva Blaney oli maalissa 37. Keselowskin ja Hamlinin jäädessä radalle vaurioista huolimatta.