Kuka voitti eilisen NASCAR-kilpailun? Täydelliset tulokset Richmondin pudotuskilpailusta

Lauantai-illan NASCAR Cup -sarjan pudotuskilpailun voittanut kuljettaja lunasti itsevarman Babe Ruthin kaltaisen ennusteen aiemmin tällä viikolla, kun hän sanoi odottavansa dominoivansa ja voittavansa Federated Auto Parts 400 -kilpailun Richmondin (Va.) Racewaylla.

Dominoi, Brad Keslowski teki. Johdettuaan kisan parasta 192 kierrosta 400 kierroksesta kolmen vartin mailin radalla, hän saavutti vaikuttavan 2,568 sekunnin voiton Martin Truex Jr:stä ja varmisti paikkansa NASCAR Cup Seriesin pudotuspelien seuraavalla kierroksella. Kyseessä on Keselowskin kauden neljäs voitto No. 2 Team Penske Fordilla ja uran 34. voitto.

Statement. Tehty.
Retweet onnittelemaan @keselowskia vaikuttavasta esityksestä tänään @RichmondRacewayllä. #NASCARPlayoffs pic.twitter.com/Hv4c2ohajT

– NASCAR (@NASCAR) September 13, 2020

”Olen todella pumpattu. En halua katsoa liian kauas eteenpäin. Seuraavasta kierroksesta tulee todella vaikea, mutta silti olen todella pumpattu tästä suorituksesta ja siitä, miten olemme ajaneet lyhyillä radoilla”, Keselowski sanoi. ”Jos pääsemme Phoenixiin, olemme todella hyviä.”

LISÄÄ: Richmondin pudotuspelikisan kohokohdat

Alta löytyy lisää tietoa kisasta Keselowskin näkökulmasta päivitettyyn pudotuspelitaulukkoon:

Kuka voitti eilisen NASCAR-kisan?

Brad Keselowski oli selvästi kentän luokka, sillä hän johti lähes neljä kertaa enemmän kierroksia kuin kukaan muu kuljettaja.

”Se oli hieno kisa meille ja kakkostiimille”, vuoden 2012 sarjan mestari Keselowski sanoi ja totesi ajaneensa lauantaina samalla autolla, jolla hän voitti New Hampshiren osakilpailun aiemmin tänä kesänä. ”Halusin tehdä sillä todella hienon burnoutin, mutta haluan tämän auton Phoenixiin.”

Keselowskin Team Penske -tiimikaveri Joey Logano oli kolmas ennen Austin Dillonia ja Chase Elliottia. Kyle Busch sijoittui kuudenneksi ennen mestaruuspisteitä johtavaa Kevin Harvickia. Aric Almirola, Alex Bowman ja Clint Bowyer täydensivät nykyisten pudotuspelikelpoisten kuljettajien top 10:n. Vaikka hallitsevalle sarjan mestarille Buschille ei tullut voittoa, hänen top-10-sijoituksensa oli saavutus, kun otetaan huomioon, että hän lähti viimeisenä kentältä epäonnistuttuaan kahdesti ennakkotarkastuksessa.

Playoff-ehdokkaiden loppusijoitusjärjestys

Truex jatkoi tasaista vauhtiaan. Hänen kolmas sija oli hänen yhdeksäs sijoituksensa viiden parhaan joukkoon viimeisen 10 kilpailun aikana.

Dillon puolestaan on asettunut paljon parempaan asemaan pudotuspeleissä kuin moni ehkä odotti. Hänellä on nyt toinen top 5 -sija matkalla Bristol Motor Speedwaylle ensi viikolla viimeiseen kilpailuun pudotuspelien avausvaiheessa.

”Tämä kilpatiimi on tulessa juuri nyt ja tulee esiin silloin, kun sillä on merkitystä”, hän sanoi.

Päivitetty 2020 NASCAR:n pudotuspelien pistepörssi

Denny Hamlin keräsi tarpeeksi pisteitä varmistaakseen paikkansa pudotuspelien seuraavalla kierroksella vaikka 12.sijasta huolimatta. Hän johti 45 kierrosta ja voitti 1. vaiheen, mutta hänelle soitettiin ylinopeudesta varikkotiellä ja hän joutui pelaamaan kiinni loppuillan rangaistuksen kärsittyään.

Hamlin liittyy Keselowskin ja Kevin Harvickin seuraan, joka voitti ensimmäisen pudotuspelikilpailun Darlingtonissa, 12. kierrokselle. Pudotuspelikenttä karsitaan 16 kuljettajasta 12 kuljettajaan Bass Pro Shops Night Race -kilpailun jälkeen Bristolissa 19. syyskuuta.