Hoe kom je van spermavlekken op matras af?

Wanneer je seks hebt, is het normaal om rommelig te worden. Nou, het klinkt misschien raar, maar het is waar. De plaatsen zullen ongeorganiseerd worden en ook bevlekt. Dus, het is belangrijk om die vlekken weg te werken. Maar sommigen van jullie weten niet hoe ze dat moeten doen. En dat maakt het alleen maar verwarrender. Dat is waarom het noodzakelijk is om de processen van het verwijderen van de vlekken te kennen en natuurlijk op een juiste manier.

Seks is leuk maar alles schoonmaken na het hebben van al die dingen is een hele klus. Het is echt vervelend als de vlek van sperma of bloed vast komen te zitten op matras. Bovendien kost het soms meer tijd als de vlek is opgedroogd. De vlekken direct schoonmaken is dus belangrijk.

Maar wat moet je met de vlekken doen en hoe zou je dat doen? Ga je het wassen of bleken of wat? Dat is verwarrend en om over alle verwarring heen te komen, moet u de juiste techniek kennen om het te verwijderen. Laten we eens kijken naar het proces om duidelijker te zijn.

Technieken om zich te ontdoen van sperma vlekken

U kunt veel methode van het reinigen van de vlekken te vinden. Maar het feit is om te weten de juiste is. De reden is als je niet weet dat de properone en zal niet het proces goed toe te passen dan kun je nooit verwijderen die vlekken volledig en kan niet die plaats hygiëne te houden. Dus controleer de methode en pas toe volgens dat.

Wassen als het nat is

Het is waarschijnlijk niet mogelijk de vlekken weg te wassen vlak na het vrijen. Maar als je het meteen kunt doen, kun je betere resultaten krijgen. De reden is dat het makkelijker is om alle vlekken te verwijderen als het nat is. Het zal niet aan de matras blijven kleven. Dus wanneer u al het sperma afspoelt en het nat wast, zal het geen vlekken achterlaten.

Maar als u het niet meteen wast en het tot later laat liggen, zal het moeilijk zijn het eraf te wassen. Het zal zeker vlekken achterlaten en dat zal veel moeilijker zijn om er vanaf te komen. Bovendien, hoewel het een deel van het menselijk lichaam is, zal het zich op dezelfde manier gedragen als elk ander deel van het lichaam. Daarom moet u proberen de spermavlekken te wassen en te verwijderen als het nat is.

Inweekproces

We weten allemaal dat wanneer we iets gaan schoonmaken, het voorgeweekt moet worden. Dat komt omdat wanneer je de plek van de vlekken doordrenkt, die plek het water absorbeert en nat wordt. En in die situatie, het is makkelijker te verwijderen.

Wanneer de vlekken vers zijn, het zal gemakkelijk zijn om zich te ontdoen van het. Maar als het droog is en niet nieuw, zal het moeilijk te verwijderen zijn. En dus, weken is belangrijk. Wanneer u de doeken wast, is het eerste wat u doet, ze weken. Hetzelfde geldt voor spermavlekken. Het zal dingen gemakkelijker maken en de vlekkenperfect verwijderen.

Gebruik voldoende wasmiddel

Je vertrouwt dit misschien niet, maar het is wel waar. Gebruik niet te veel wasmiddel. Veel mensen denken dat het effectief zal zijn als u veel wasmiddel op de vlek gebruikt. Maar geloof me, dat is niet waar. Maar welke hoeveelheid moet je gebruiken? Nou, dat hangt af van de bestanddelen van het wasmiddel. Je moet eerst weten of het optische witmakers en enzymen bevat of niet. En als dat zo is, dan moet u de benodigde hoeveelheid van het wasmiddel nemen.

Het nemen van minder en de nodige hoeveelheid wasmiddel is nuttig, want als je te veel van het dan de vlekken misschien niet goed worden uitgewassen en het kan ook leiden tot over-siding. Zorg er dus voor dat u niet te snel veel wasmiddel gebruikt.

Ken uw elementen en details

Elk menselijk lichaam heeft een verschillend soort hoeveelheid van verschillende elementen in zich. Daarom is het noodzakelijk om eerst de elementen ervan te kennen. Sperma is eigenlijk een eiwit. Er zijn ook een heleboel andere ingrediënten aanwezig. Maar het eiwit is het moeilijkst om mee om te gaan. Daarom is het moeilijk om een vlek te verwijderen als het een vlek van sperma is.

En om het schoon te maken, kunt u waterstofperoxide gebruiken. Het is bekend voor het verwijderen van vlekken van doeken. In plaats daarvan kunt u ook urineverwijderaar gebruiken. Dat zal ook een geweldig idee om te gaan met thesperm vlekken omdat het de eiwit-gebaseerde vlekken verwijderen techniek heeft. Het enige wat u hoeft te doen is de vloeistof op de delen van de matras spuiten en het 3-5 minuten laten staan. Spoel het daarna goed af en laat het drogen. Dat is alles. Het is gemakkelijk en effectief ook.

Gebruik warm water

Warm water is echt effectiefwanneer het over het schoonmaken van vlekken gaat. Specialisten zegt dat als je weken de bevlekte delen in het warme water en laat het voor enige tijd, dan zal het veel gemakkelijker te krijgenrid van de vlekken. Dus, was uw matras of lakens met warm water en dit zal u betere resultaten te brengen zeker.

Het ding dat je hoeft te doen is om het te weken in het warme water en na enige tijd voeg de remover ding dat u de voorkeur voor de vlekken. U zult zeker zien de betere resultaten wanneer u will applythose processen.

Gebruik koud water voor bloedvlekken

Zoals u eerder kunt zien, warm water is geweldig voor de vlekken. Maar het gebruik van koud water is ook een effectief ding dat je moet proberen. Gebruik eenvoudig koud water om het deel te doorweken en laat het voor fewminutes zijn. Dan was het zoals gebruikelijk.

En als het gaat om bloed vlek dan zal het gemakkelijker zijn om de vlekken te verwijderen door het gebruik van koud water. U kunt gewoon spoelen de vlekken met koud water en gebruik vervolgens vlek remover. Deze twee handelingen zullen u helpen om alle spermavlekken gemakkelijk te verwijderen.

Gebruik vlek- en geurverwijderaar in plaats van bleekmiddel

Velen van u denken dat het gebruik van bleekmiddel de gemakkelijkste en effectiefste manier is om vlekken te verwijderen. Maar als het gaat om het verwijderen van een vlek op de matras, is het geen goed idee om het te gebruiken. De reden is dat het sperma vol eiwitten zit. En zelfs als je er bleekmiddel op doet, zal het gelig worden in plaats van het te verwijderen. Dus gebruik het helemaal niet. Het is ook belangrijk om geen bleekmiddel te gebruiken als het een vlek is op een doek of matras. Dus, zorg ervoor dat je geen bleekmiddel te gebruiken en gewoon gebruik maken van normale vlek remover die beschikbaar is in de markt.

Hydrogeenperoxide en zuiveringszout

Er zijn weinig opties die u kunt hebben om sperma vlek te verwijderen op matras. U kunt gebruik maken van een van deze. Maar de besteoptie zal zijn om waterstofperoxide en ook zuiveringszout te gebruiken. Gebruik deze elementen thuis op de matras voor het verwijderen van spermavlek. Het gebruik van waterstofperoxide is de meest bekende en gemakkelijke hack die men ooit kan gebruiken. Het werkt als een vlekkenverwijderaar en heeft de kracht om die vlekken in enkele minuten te verwijderen. U moet het gedeelte van de matras met waterstofperoxide doordrenken en het enkele minuten laten inwerken. Dan gewoon afspoelen en dan wassen zoals gewoonlijk.

Het andere beste product dat u kunt gebruiken en dat is zuiveringszout. Zoals we weten, het is een van de beste elementen die u kunt gebruiken voor het verwijderen proces. U kunt DIY vlekverwijderaar maken met afwasmiddel, koud water, waterstofperoxide en zuiveringszout. Laat het een tijdje weken in deze zuiveringszoutoplossing en was het af. Het is super eenvoudig en met dit proces kunt u de beste resultaten te krijgen.

Tips voor het verwijderen van sperma vlekken op matras

  1. Het maakt niet uit welk product je gebruikt voor het verwijderingsproces, zorg ervoor dat je niet veel van het te gebruiken. Gebruik er gewoon minder van.
  2. Doe het in en spoel het uit; dat is het proces. Maar u kunt dit proces meer dan een keer doen als dat nodig is.
  3. Loog is geen veilige optie, maar u kunt het voor sommige stoffen wel gebruiken.
  4. Vergeet niet om het na het wassen goed te laten drogen. Het proces zal volledig worden voltooid wanneer u klaar bent met drogen. Ook kan het uitdrogen van de delen helpen om de vlek te verminderen. Dus, is het belangrijk om thoseareas drogen als de afwerking.

Eindgedachte

Er zijn veel technieken die we u in de vorige sectie hebben geleerd. Het maakt niet uit welke techniek u toepast voor het verwijderen van de spermavlek, maar zorg ervoor dat u het op een juiste en veilige manier doet.

Het hebben van seks is leuk dus maak het ingewikkeld door verkeerde dingen te doen tijdens het opruimen. Bovendien, de veiligheid is belangrijk. Er zullen veel producten die u kunt gebruiken op de vlekken, maar je moet kiezen voor de meest veilige. Het is omdat niets is belangrijker dan de veiligheid van u en uw lichaam. Bovendien, moet u controleren op de hygiëne feit. Neem een van thetechniques te verwijderen sperma vlek die de meest krachtige kwaliteit heeft te keepthings hygiënische. Dus, houd dat ding in je gedachten.

Maak je niet druk, maak het goed schoon en veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.