Hoe sport te kijken zonder kabel

Deel via:

0 Delen
 • Meer

Openbaarmaking: Uw steun helpt onze site draaiende te houden! Wij ontvangen verwijzingsvergoedingen voor sommige producten & diensten die wij aanbevelen. Meer informatie

Sport online en via de ether

De belangrijkste reden waarom mensen aarzelen om de stekker uit het stopcontact te halen, is dat ze denken dat ze geen sport meer kunnen kijken zonder kabel of satelliet-tv.

Dat is gewoon niet waar. Je kunt online sport kijken zonder kabel – online met streamingdiensten en over-the-air met een HD-antenne, allemaal 100% legaal. Hieronder gaan we over alle verschillende manieren waarop u sportkanalen kunt krijgen zonder kabel of satelliet-tv, het verkennen van de voors en tegens van elke optie, zodat u het beste kunt kiezen.

Wilt u naar een specifieke sport gaan? Klik op een van de links hieronder:

 • NFL
 • College Football
 • MLB
 • NBA
 • College Basketball
 • Soccer
 • Golf
 • Tennis
 • NHL
 • Pro Worstelen
 • Extreme Sports
 • UFC
 • NASCAR
 • Olympische

NFL Football

Gelukkig voor NFL fans, is het kijken naar profvoetbal de laatste 50 jaar maar weinig veranderd. De overgrote meerderheid van de wedstrijden worden nog steeds uitgezonden op de grote televisienetwerken. CBS zendt meestal AFC wedstrijden uit, Fox de NFC en verschillende Thursday Night Football wedstrijden, en NBC zendt Sunday Night Football uit. Al deze kanalen kunnen worden benaderd met een eenvoudige OTA-antenne zoals de Mohu Leaf, en de meeste antennes variëren tussen $ 30-$ 60.

Voor zover de Monday Night Football-wedstrijden, die worden uitgezonden op ESPN, dus in dit geval, een antenne zal het niet snijden. Wat je nodig hebt om Monday Night Football zonder kabel te bekijken, is een abonnement op een live streamingdienst die ESPN doorgeeft.

Voor $ 25 per maand biedt Sling TV streaming toegang tot meer dan 30 live kanalen, inclusief ESPN. Het lijkt misschien veel voor één wedstrijd per week, maar geloof me als ik zeg dat Sling van pas zal komen voor veel meer dan NFL football; waar we een beetje later aan toe zullen komen.

Ook vermeldenswaard hier, Sling TV biedt ook NFL RedZone en NFL Network als kanalen die u kunt toevoegen in andere pakketten. Als u niet bekend bent met RedZone, krijgt u elke scorende spelen op één kanaal, zonder commerciële onderbrekingen op zondagmiddagen. Het kanaal doet live cut-ins naar wedstrijden in de hele competitie zodat je nooit een grote wedstrijd mist. Dus als je van het spel houdt zoals ik, of in een Fantasy Football League speelt, is RedZone een must!

Andere live streaming-diensten hebben ook de kanalen die je nodig hebt om voetbal te kijken en kunnen de moeite waard zijn om naar te kijken, afhankelijk van de algemene selectie van kanalen die u wilt. Deze omvatten fuboTV, Hulu Live TV, PlayStation Vue, en AT&T NOW. Wat echt geweldig is aan deze diensten is dat, in tegenstelling tot Sling TV, ze je ook laten kijken naar lokale kanalen zoals CBS, FOX en NBC in de meeste markten, waardoor je je lokale NFL-spellen kunt streamen als je die kanalen niet met een antenne kunt krijgen. Dit zijn allemaal geweldige opties om sport online te bekijken, inclusief football.

Als je toevallig buiten de markt van je spel van keuze bent, wat vaker gebeurt dan je denkt (vooral als je fantasy football speelt), dan heb je een abonnement op NFL Game Pass nodig. Voor $ 99 (gratis proefversie) per jaar krijg je toegang tot elke NFL-wedstrijd dit seizoen nadat ze zijn uitgezonden en een heleboel extra’s; zoals streambare NFL-wedstrijden van 2009 tot nu.

Dus nu weet je hoe je football kunt kijken zonder een kabelrekening. Tussen Sling TV, NFL Game Pass, en een OTA-antenne; er zal geen enkele NFL spel buiten je bereik. Je kunt zelfs de NFL Playoffs online kijken zonder kabel.

Om meer te leren, lees onze gids voor de beste manieren om NFL Football online te kijken zonder kabel-tv.

College Football

Terwijl je waarschijnlijk zonder Sling TV zou kunnen als het gaat om de NFL, is het volledig onmisbaar voor de cord cutting college football-fan. Bijna de helft van alle uitgezonden college football-wedstrijden worden uitgezonden op ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 (draagt ook ABC-spellen); inclusief het nationale kampioenschap. Met Sling TV krijgt u alle 3 ESPN kanalen in het $25 standaard abonnementspakket. U kunt ook toegang krijgen tot regionale en nationale FOX Sports-netwerken door te upgraden naar hogere kanaalpakketten om nog meer college football-actie te krijgen.

Nogmaals, je kunt ook gaan met Hulu Live, PlayStation Vue, of AT&T NOW en de ESPN-netwerken krijgen, maar je moet bereid zijn om elke maand het extra geld te betalen. Lees om erachter te komen of PS Vue geschikt is voor u “Is Sling TV or PlayStation Vue a Better Option for Cord Cutters”.

Voor een extra $ 5 kunt u het SEC-netwerk en enkele andere sportkanalen ontgrendelen met Sling’s Sports Extra.

Als je juicht voor de minder belangrijke teams, evenals de P5-krachtcentrales, wil je ook een abonnement op College Sports Live. Voor $ 10 per maand of $ 100 per jaar kunt u streaming toegang krijgen tot tientallen sporten, college football inclusief, van meer dan 100 verschillende colleges.

Finitief, kunt u college football kijken op OTA televisie. FOX biedt meestal ten minste 1 wedstrijd per week (Pac 12 of Big 12). ABC is meestal goed voor een avondwedstrijd en een extra nationale wedstrijd om 12 uur elke week. CBS biedt elke week enkele SEC-wedstrijden aan, en NBC zendt de meeste wedstrijden van je thuisploeg uit. Dus terwijl de overgrote meerderheid van CFB-wedstrijden op kabel / regionale sportnetwerken zijn, zijn er meestal 3-6 wedstrijden op OTA-netwerken elke week.

Om meer te weten te komen, lees “HOE COLLEGE FOOTBALL ONLINE EN OTA TE KIJKEN”

MLB Baseball

Wanneer het op MLB aankomt, zijn er een paar variabelen waar je je bewust van moet zijn. De nationale wedstrijden meestal lucht op ESPN, MLB Network, FS1, FOX, en soms TBS. Als u echter uw lokale team het hele seizoen wilt volgen, worden hun wedstrijden uitgezonden op een regionaal netwerk in uw regio, meestal een FOX Sports- of NBC Sports-kanaal.

ESPN heeft drie wekelijkse uitzendingen tijdens het reguliere seizoen, die zijn: Sunday Night Baseball, Monday Night Baseball, en Wednesday Night Baseball. Naast de wedstrijden van het reguliere seizoen zendt ESPN ook een aantal oefenwedstrijden uit, zoals de Taco Bell All-Star Legends en Celebrity Softball Game.

TBS zendt wekelijks een wedstrijd uit op zondag. Maar omdat TBS niet de exclusieve rechten op het spel bezit, worden lokale markten geblokkeerd om het spel te bekijken.

Dezer dagen bieden de meeste streamingdiensten een vrij goede dekking van zowel nationale als regionale sportnetwerken. Dus, een van de live streamingdiensten zoals Sling TV, Hulu Live, PlayStation Vue, fuboTV, of AT&T NOW zou een vrij goede optie moeten zijn om honkbal te kijken tijdens het seizoen.

In het naseizoen is de dekking echter een beetje anders. TBS zendt een van de twee League Championship Series uit; elk jaar wordt er afgewisseld tussen de National en American League. TBS zendt ook twee van de vier MLB Division Series uit; ook hier weer afwisseling tussen de competities. ESPN zendt enkele playoff-wedstrijden uit, evenals MLB Network, FS1, en FOX. Nogmaals, je zou in staat moeten zijn om toegang te krijgen tot al of de meeste van deze kanalen, afhankelijk van de streaming service hierboven die u besluit te gebruiken.

Voor zover over-the-air televisie gaat, zendt slechts één netwerk wedstrijden uit: Fox. Met Fox krijg je 12 reguliere seizoenswedstrijden, de All-Star Game, een divisiekampioenschap (welke dat is, hangt van het jaar af) en vooral de World Series.

De meest robuuste niet-kabeloptie voor honkbal is misschien wel MLB.TV. Voor $115,99 krijg je toegang tot alle honkbalwedstrijden in het reguliere seizoen. Ze bieden ook een single-team optie voor het volgen van een out-of-market team voor de kosten van 89,99 dollar per seizoen. Het nadeel is natuurlijk de belachelijke black-outregels van honkbal, die MLB.TV nutteloos maken voor het kijken naar je lokale team.

Voor zover het naseizoen gaat, is een andere optie de abonnementsdienst PostSeason.tv. Het werkt net als MLB.tv, behalve dat je niet de officiële uitzending te krijgen, maar je krijgt tot 10 alternatieve camerastandpunten en geen omroeper. Als je echt een omroeper mist, kan je altijd een online radio-uitzending vinden om de wedstrijd te spelen. PostSeason.tv is niet perfect, maar voor $ 5 per maand, is het moeilijk om beter te doen.

Om meer te leren, lees “HOE BASEBALL ONLINE TE KIJKEN”

NBA Basketbal

Nationale NBA-wedstrijden worden slechts op een paar televisienetwerken uitgezonden: ABC (ook simulcasts op ESPN3), ESPN, NBA TV, en TNT; met de overgrote meerderheid van de wedstrijden gaan naar ESPN en TNT. Gelukkig kun je al deze kanalen krijgen met Sling TV, Hulu Live, PlayStation Vue, of AT&T NOW. Sling TV is de goedkoopste van het stel en een zeer betaalbare manier om sport te kijken zonder kabel, vanaf slechts $ 25 per maand.

Met ESPN, naast reguliere seizoenswedstrijden, krijgt u toegang tot een van de twee conferentiefinales; NBA-playoff-wedstrijden die plaatsvinden op donderdag, vrijdag en zaterdag; de NBA Draft; en de NBA Draft Lottery.

Voor het grootste deel is TNT de favoriete drager van NBA-basketbal; en je zult in staat zijn om de meeste van de “belangrijke” wedstrijden op TNT te zien. Naast hun reguliere seizoen spelen, krijg je de andere helft van de NBA conference finales; elke NBA playoff game die zich op maandag, dinsdag, woensdag en zondag; en de NBA All-Star Game.

Als je TNT games wilt kijken, maar je wilt geen Sling TV, dan wil je TNT Overtime.

TNT Overtime stelt u in staat om te kijken naar NBA games die TNT gratis toont. Overtime toont u niet de exacte uitzending, wat het je laat zien is gewoon vier verschillende camera hoeken van het spel. Het is niet zo eenvoudig als het aanzetten van de TV, maar het is beter dan betalen voor de kabel.

Om de wedstrijden op ABC te bekijken, alles wat je nodig hebt is een standaard over-the-air antenne. Met ABC, krijg je 15 reguliere seizoen games en de NBA Finals.

Maar wat als je wilt je lokale team te volgen het hele seizoen en zie elke wedstrijd die ze spelen? Lokale NBA-verslaggeving wordt uitgezonden op regionale sportnetwerken, meestal beheerd door FOX Sports of NBC Sports. Bijvoorbeeld, Warriors games lucht in de markt op NBC Sports Bay Area.

Opnieuw, voor het grootste deel, kunt u de regionale sportnetwerken in uw omgeving krijgen met Sling TV, Hulu Live, Vue, AT&T NOW, of fuboTV, waardoor het gemakkelijk is om uw lokale NBA-team het hele seizoen te zien spelen.

Een andere manier om NBA-basketbal te kijken zonder kabel is om NBA League Pass te gebruiken. Voor ongeveer $ 200 per jaar kunt u toegang krijgen tot elke out of market NBA game in het reguliere seizoen, plus een heleboel extra’s zoals klassieke NBA games. Voor $120 kun je één out-of-market team het hele seizoen volgen (hoewel de blackout regels nog steeds gelden). U kunt nu ook NBA League Pass toevoegen aan uw Sling TV-abonnement tegen een maandelijkse kostprijs!

Wat echt interessant is, is dat NBA League Pass u in staat stelt om individuele games te kopen voor $ 7 per stuk. Dit is een fantastische optie als je al Sling TV en een OTA-antenne hebt, maar je wilt je niet volledig verbinden aan League Pass.

Om meer te leren, lees “HOE NBA ZONDER KABEL TE KIJKEN”

College Basketball

Je zult merken dat je een breed scala aan opties hebt als het gaat om het kijken naar college basketbal zonder kabel. Met een antenne in de lucht, kunt u kijken naar college basketbal games op CBS, en Fox. De meeste college basketbalwedstrijden zullen echter nog steeds worden uitgezonden op ESPN networks.

U kunt ESPN kijken zonder kabel door een abonnement te nemen op Sling TV, dat $ 25 per maand kost. Die $ 25 geeft je 30 + streambare live tv-kanalen; waaronder ESPN en ESPN 2. Wanneer March Madness rondrolt, zal Sling nog belangrijker zijn omdat je in het standaardpakket ook TBS en TNT krijgt; die een groot deel van March Madness zullen uitzenden.

Er is ook een $ 5 sport extra add-on die je het SEC Network en ESPN’s Buzzer Beater-netwerk zal geven.

Als je favoriete team niet erg bekend is of in een kleinere conferentie zit, kun je ook College Sports Live bekijken. Voor $ 10 per maand krijg je toegang tot games van meer dan 100+ verschillende scholen uit meer dan 30 verschillende sporten, basketbal inbegrepen.

Om meer te weten te komen, lees “HOE COLLEGE BASKETBALL ONLINE EN OTA TE KIJKEN”

Soccer

Een van de grote dingen over het volgen van een internationale sport als voetbal is dat er veel opties zijn voor snoerafsnijders.

Zo ver als over-the-air televisie gaat; je kunt 34 reguliere seizoen Major League Soccer (MLS) wedstrijden, twee MLS playoff games, en de MLS All-Star Game op Univision’s UniMás station te vangen. NBC zal ook drie reguliere seizoen MLS games en twee MLS playoff games.

Then is er FuboTV, die $ 40 per maand kost om te beginnen (7-dagen gratis proef). Als het op voetbal aankomt, komt geen enkele andere streamingdienst in de buurt van de dekking van fuboTV. U kunt live en on-demand wedstrijden van de LFP, LIGUE 1, SERIE A, BUNDESLIGA, Champions League, UEFA, & de LIGA Portugal league om er maar een paar te noemen. Ook toegang tot Live Soccer Channels zoals beIN Sports, NBCSN, GOLTV, ENFICATV, FUBOTV Network, FOX Sports, de Daily Football Report, en nog veel meer. Het is zonder twijfel de beste manier om op de hoogte te blijven van het Amerikaanse en internationale voetbal.

Next, er is MLS Live; die toont u elke out-of-market Major League Soccer spel. Het kost ongeveer 64,99 dollar per jaar en het komt met een aantal DVR-achtige functies. Blackout regels gelden nog steeds, maar ze meestal alleen betrekking hebben op wedstrijden die worden uitgezonden op ESPN, ESPN2, NBC, NBCSN, en UniMas, en die games zijn 48 uur later beschikbaar gesteld.

Als Amerikaans voetbal is niet je stijl en je op zoek bent naar meer Europese wedstrijden, dan Fox’s Soccer Match Pass is perfect voor je. Voor $19,99 per maand of $140 per seizoen krijg je toegang tot meer dan 1.200 voetbalwedstrijden van over de hele wereld.

Je krijgt toegang tot de volgende competities: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europese Kwalificatiewedstrijden, FA Cup Schotse Premier League, Schotse Kampioenschap, Engeland Home Internationals, Hyundai A-League, CONCACAF Champions League, CONCACAF Women’s World Cup Qualifiers, CONCACAF U17,s en U20s CONCACAF Gold Cup.

Voor meer informatie, lees “HOE SOCCER ONLINE TE BEKIJKEN”

Golf

Met de grote live streamingdiensten zoals Sling TV, Hulu Live en fuboTV kunt u dekking krijgen van grote toernooien zoals The Masters, de U.S. Open en de Open Championship. U kunt ook het Golf Channel krijgen voor een heleboel meer golfdekking gedurende het hele jaar, waaronder veel toernooien, evenals nieuws en originele series.

Over-the-air televisie met een antenne krijgt u ook een solide hoeveelheid dekking van grote golfevenementen op CBS en NBC.

Kortom, het is gemakkelijk om veel golf te kijken zonder kabel met behulp van de talrijke streamingdiensten die voor u beschikbaar zijn of gewoon door een eenvoudige antenne in uw huis op te zetten.

Om meer te leren, lees “WATCH GOLF ONLINE AND OVER-THE-AIR”

Tennis

Als je een cord cutting tennisfan bent, is er veel om blij over te zijn. Hoewel het enige tennistoernooi dat je over-the-air kunt krijgen The French Open is; er zijn nog steeds verschillende streamingopties om uit te kiezen die je toegang geven tot grote toernooien zoals Wimbledon, US Open, Australian Open, French Open en meer.

Een abonnement op Sling TV geeft je toegang tot ESPN; dat Wimbledon, de Australian Open en The Championships uitzendt. Je krijgt ook vroege dekking van de Franse Open, de US Open, de Amerikaanse ATP World Tour Masters 1000-toernooien, de US Open Series, en de Amerikaanse WTP Premier.

Op ESPN 3, waarvoor geen abonnement nodig is, kun je de ATP World Finals krijgen, evenals het WTA Tour Championship.

Daarnaast kunt u NBCSN aan uw abonnement toevoegen om toegang te krijgen tot nog meer tennisdekking.

Als u het Tennis Channel bij uw streamingdienst wilt, bieden Vue, YouTube TV en AT&T NOW het allemaal in hun verschillende pakketten.

U kunt zich ook abonneren op de service Tennis Channel Plus. Voor $ 70 per jaar kun je toegang streamen tot ongeveer 64.990 live-evenementen en 45 toernooien.

Als Tennis Channel Plus niet genoeg is, kijk dan eens naar Tennis TV (iTunes App link). Als de officiële streaming service van de ATP World Tour en WTA, zendt Tennis TV meer dan 2.000 ATP World Tour en WTA wedstrijden per jaar uit. Je kunt ook elke wedstrijd on-demand bekijken tot zeven dagen na de uitzending. Tennis TV kost $ 20 per maand of $ 130 per jaar.

Voor meer informatie, lees “HOE TENNIS ONLINE TE KIJKEN”

Hockey

Met een antenne in de lucht, zult u in staat zijn om een paar regionale NHL-wedstrijden op NBC, CBS, en FOX te vangen; met de Stanley Cup-finale die op NBC wordt uitgezonden. Maar zoals je snel zult merken, worden niet erg veel wedstrijden uitgezonden op deze kanalen als van de late tijd, dus als je een serieuze NHL-fan bent, zal een antenne geen geweldige oplossing voor je zijn.

Voor zover streaming-diensten betreft, wil je een dienst die NBCSN, NHL Network, regionale FOX Sports of NBC Sports-kanalen draagt, afhankelijk van waar je woont, en mogelijk kanalen zoals USA en CNBC voor play-offs dekking.

Jouw beste opties hier zijn:

 • Sling TV
 • AT&T NOW
 • Hulu Live TV
 • fuboTV

Een andere kabelvrije optie voor Hockey is om met NHL Game Center Live te gaan. Voor $ 139 per jaar, of een maandelijkse pas voor $ 24,99, krijg je toegang tot live out-of-market reguliere seizoen games, evenals een heleboel extra’s, zoals gecondenseerde replays.

Om te zien welke games je niet in staat om live te kijken met NHL GameCenter LIVE – als gevolg van hun black-out regels, gebruik dan de meegeleverde postcode zoekfunctie.

Voor meer informatie, lees “HOE NHL ONLINE TE KIJKEN”

Pro Wrestling

Als je een fan bent van stalen stoelen, boa’s, en vliegende elleboogdalingen; dan is er echt maar één optie voor jou als een snoer snijder, maar jongen is het een goede. Het heet WWE Network en de streaming service zit vol met goodies. Je kan elk pay-per-view evenement van dit jaar bekijken, alle vorige, en honderden klassieke wedstrijden en originele content. Simpel gezegd: WWE Network is een must voor een worstel fan.

Het enige nadeel is dat je een hele maand moet wachten om wekelijkse shows zoals Smackdown en Monday Night Raw te bekijken. Als je die shows elke week live wilt bekijken, wil je ook een streamingdienst zoals Sling TV of Hulu Live krijgen die populaire kabelkanalen zoals USA tegen een fractie van de kosten doorgeeft.

Maar maak je geen zorgen, want Hulu Plus heeft je gedekt met on-demand streaming de dag nadat het is uitgezonden. Het is misschien niet live, maar één dag is beter dan 30.

Om meer te leren, lees “HOE WWE ONLINE TE KIJKEN”

Extreme Sports

Extreme Sports zijn misschien wel het gemakkelijkste genre van sport om zonder kabel te bekijken. Om te beginnen kun je bijna 100 procent dekking van de X Games krijgen via ESPN, ESPN2 en ESPN3.Om toegang te krijgen tot ESPN en ESPN2, is alles wat je nodig hebt een abonnement op Sling TV, AT&T Now, of een andere vergelijkbare live streaming service. ESPN3 is eigenlijk gratis via Watch ESPN.

Als je de $ 5 sport extra add-on voor Sling koopt, krijg je ook toegang tot het Outdoor-kanaal. Het Outdoor-kanaal is, je raadt het al, gewijd aan alle dingen buiten; inclusief extreme sports.

Niet te vergeten over GrindTV, Redbull.TV is ook een goede bron voor extreme sporten. Online beschikbaar en via een hele litanie van mobiele apps, Redbull.TV levert honderden uren air racing, base jumping, noem maar op.

U kunt ook miljoenen uren extreme sporten op YouTube bekijken via de #ExtremeSport tag of bekijk een van de duizenden YouTube-kanalen gewijd aan extreme sporten; zoals het RIDE-kanaal.

UFC

Watching UFC-evenementen zonder kabel vereist momenteel Fox Sports 1 & 2 (beschikbaar op Sling TV, Hulu Live, fuboTV, enz.). Het incidentele evenement zendt ook uit op FOX, dat toegankelijk is met een over-the-air-antenne.

In januari 2019 loopt de deal van de UFC met FOX echter af en zal ESPN de uitzending van hun MMA-evenementen overnemen. Sommige evenementen zullen worden uitgezonden op de belangrijkste ESPN-netwerken, terwijl andere exclusief zullen zijn voor de nieuwe ESPN+-service. Uw beste (en goedkoopste) weddenschap hier voor het kijken naar live UFC zal Sling TV en ESPN+ zijn, die u ongeveer $ 30 per maand totaal zal kosten.

Als u live UFC-evenementen wilt streamen, kijk dan niet verder dan UFC Fight Pass. Voor $ 9,99 per maand krijg je toegang tot exclusieve UFC-gevechten, een enorme bibliotheek met gearchiveerde gevechten, evenals originele inhoud en door de UFC geproduceerde shows zoals The Ultimate Fighter.

Je kunt ook live Pay-Per-View-evenementen streamen als je naar UFC.TV gaat. Je zult nog steeds de volledige prijs moeten betalen alsof het via de kabel is, maar de positieve kant is dat je niet hoeft te worden opgesloten in een langdurig kabelcontract om dit te doen.

Om meer te weten te komen, lees “WATCH UFC ONLINE AND OVER-THE-AIR”

NASCAR

De meerderheid van NASCAR-races wordt uitgezonden op Fox Sports en NBC Sports-netwerken. Fox Sports en NBCSN zijn nu beide beschikbaar in het Blue-pakket van Sling TV dat 45 kanalen biedt voor $ 25 per maand.

Met een antenne voor in de lucht kun je ook de eerste 16 races van de Sprint Cup op FOX oppikken, inclusief de Daytona 500; en je kunt de laatste 7 op NBC krijgen.

Ook zullen de eerste vier races van de Xfinity-series op Fox zijn, terwijl de laatste 15 op NBC worden uitgezonden, die je gratis kunt krijgen als je een antenne hebt. Als een antenne niet voor u werkt, is NBC ook live beschikbaar in de meeste markten met Hulu Live TV of fuboTV.

Om meer te weten te komen, lees “KAN IK NASCAR ONLINE WATCHEN?”

SUMMER OLYMPICS ⇑

Het bekijken van de Olympische Zomerspelen zonder een kabelrekening is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een eenvoudige binnen- of buitenantenne kunt u alle topevenementen zien. En als u op zoek bent om af te ronden de randen, en 100% van de actie te vangen, zijn er diensten die u toelaten om dat ook te doen.

Voor volledige details lees “HOE DE ZOMER OLYMPICS TE KIJKEN ZONDER KABEL”

Als je moe bent van het betalen van te veel voor uw sport dan goed nieuws, je hoeft niet te doen. Er zijn tal van kabel-tv-alternatieven voor fans van elke sport en streep; bewijst eens te meer dat niet alleen snoer snijden bieden een goedkopere optie, maar ook meer keuze.

Is uw favoriete sport ontbreekt in deze lijst? Laat dan van je horen in de reacties hieronder, stuur me een tweet, of schiet me een e-mail en we zullen erachter komen hoe je sport kunt kijken zonder kabel!

 • Auteur
 • Recente berichten
Helen houdt ervan om mensen te helpen zich te ontdoen van de hoge kosten van kabel- en satelliet-tv, door te schrijven over eenvoudige kosteneffectieve alternatieven voor kabel-tv. Neem contact met haar op

Laatste berichten van Helen Back (zie alle)
 • Hoe DirecTV op te zeggen (2021 Gids) – 10/08/2020
 • Hoe de NFL Combine Online te bekijken zonder Kabel TV – 02/24/2020
 • Wat is er deze maand op Hulu? – 02/18/2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.