How to Start an Office Cleaning Business in 4 Simple Steps

Een andere methode is het genereren van een gedenkwaardige tagline die uw bedrijf in twee tot zeven woorden samenvat, zoals Nike’s “Just Do It” of Bounty’s “The Quicker Picker Upper.”

Taglines passen goed bij uw logo en bedrijfsnaam, dus u kunt ze afdrukken op uw visitekaartjes, advertenties, voertuigsticker enzovoort. Hoe sneller een persoon kan achterhalen waar je over gaat, hoe gemakkelijker ze je zullen onthouden wanneer het tijd is om je een belletje te geven.

Namen, logo’s en dergelijke gaan niet alleen over het veiligstellen van een klant, maar ook over het helpen van de maatschappij in het algemeen uw merk herkennen. Vertrouwdheid gaat vooraf aan vertrouwen.

Pro tip: taglines boren emoties aan voor maximale impact. Wij mensen hebben de neiging om dingen te kopen op basis van hoe ze ons laten voelen, niet alleen wat ze voor ons doen. We kopen bijvoorbeeld junkfood vanwege hoe we ons voelen terwijl we het eten, niet vanwege de gezondheidsvoordelen (waarvan er geen zijn).

Naast deze drie dingen, is het aan jou en de mensen met wie je in contact komt om vast te stellen dat je gespecialiseerd bent in het schoonmaken van kantoren.

Gerelateerde vragen

Nu u klaar bent om te worden erkend als een professionele kantoorschoonmaker, zijn hier drie gerelateerde vragen voor uw gemak.

Hoe kan ik een kantoorschoonmaakbedrijf op de markt brengen?

De tijd nemen om face-to-face in contact te komen met potentiële klanten is een geweldige manier om te gaan. Je krijgt om mensen te ontmoeten, ze krijgen om u te ontmoeten en een gevoel voor wie je bent en of je te vertrouwen bent, en je kunt zelfs uitdelen coupons en visitekaartjes.

Als je daar geen tijd voor hebt of niet weet of je de drukte aankunt, dan is hier een lijst met andere opties:

 • Kranten
 • Lokale tijdschriften
 • Sociale media
 • Post (mailers)
 • Radiozenders
 • Sponsor lokale sport teams en evenementen
 • Side sticker op uw bedrijf en / of prive-voertuig

Het aanbieden van een bescheiden korting om die eerste golf van klanten te landen is een goede tactiek. Zorg er alleen voor dat de korting uw winstmarge of uw vermogen om momentum op te bouwen niet belemmert. Het doel is om mensen te krijgen om u aan te nemen, zodat u kunt bewijzen aan hen dat ze willen dat u en alleen u het verzorgen van de schoonmaak van hun kantoor.

Zodra je die eerste klanten, wees niet bang om hen te vragen om verwijzingen. Mond-tot-mondreclame is een krachtig marketinginstrument. En het beste is dat het gratis is!

Hoeveel reken ik om kantoren schoon te maken?

Als u concurrentie in de buurt hebt, is het verstandig om te vragen wat hun tarieven zijn, zodat u niet te weinig of te veel rekent. Daarnaast zijn er een paar factoren die meespelen in de tarieven:

 • De grootte van het kantoor
 • Wanneer het kantoor wordt schoongemaakt
 • Waaier van taken
 • Frequentie van schoonmaak
 • Gebruikte benodigdheden

Voor kleinere kantoren rekenen schoonmakers over het algemeen $25-$65 per uur. Voor kantoren van meer dan 2.000 vierkante meter rekenen de bedrijven per vierkante meter, afhankelijk van het aantal taken dat moet worden uitgevoerd. Een kantoor dat alleen goed moet worden gestofzuigd, zal sneller worden schoongemaakt dan een kantoor dat moet worden geveegd of gedweild.

Als een klant een vaste klant wordt, is dat een kans om korting te geven. Het moedigt ook herhalingen aan. Ook voorraden spelen een rol in de tarieven, omdat niet elk product evenveel kost of even lang meegaat. Sommige producten hebben maar één toepassing.

Het komt erop neer welke inkomsten u nodig hebt om de klus de moeite waard te maken, samen met wat lokale concurrerende bedrijven in rekening brengen.

Waar is de beste plaats om schoonmaakbenodigdheden voor een schoonmaakbedrijf te kopen?

De beste plaats-afhankelijk van waar u woont-zal waarschijnlijk zijn om online te gaan en een omvangrijke bestelling te plaatsen. U kunt naar Home Depot, Lowes en dergelijke gaan, maar u krijgt een betere deal en verhoogt uw winstmarge door groothandel te kopen.

Hier is een lijst van vijf sterk aanbevolen online winkels die schoonmaakbenodigdheden verkopen tegen groothandelstarieven:

 1. Spartan Chemical
 2. Clean It Supply
 3. Wholesale Janitorial Supply
 4. ReStock It
 5. Quill

Let op: deze blogpost is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en vormt geen juridisch advies. Raadpleeg een juridisch deskundige voor uw specifieke behoeften.

Ga vandaag nog aan de slag met uw schoonmaakbedrijf. Onze opstartdocumenten hebben alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.