Mercedes Colwin Bio, Wiki, Leeftijd, Echtgenoot, Fox News, Netto Waard, Salaris

Mercedes Colwin Biografie

Mercedes Colwin is een Amerikaanse procesadvocaat die momenteel werkt als een van de top nationale juridische analisten op het Fox News Network, ze verschijnt regelmatig op het netwerk om kritische nationale juridische kwesties te bespreken.

Mercedes Colwin Carrière

Colwin is managing partner van het New Yorkse kantoor van Gordon & Rees, waar ze een breed scala aan zaken beheert, van arbeidsrecht, corporate litigation, class lawsuits, productaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, loon- en uurloon class actions, schendingen van burgerrechten en strafrecht.

In verschillende rechtbanken over de hele wereld heeft Colwin 48 zaken met succes tot een vonnis gebracht. Voorafgaand aan de prive-praktijk, Colwin werkte met de New York State Division of Civil Rights als een Administrative Law Judge. Colwin behaalde haar B.A. aan de New York University in Engels en haar J.D. aan de Law School in Brooklyn.De managing partner van de New York City Branch van Gordon & Rees is Colwin, een zeer actieve trial solicitor. Zij voert een breed scala van zaken, van werkplek recht, commerciële geschillen, class actions, schadevergoeding voor goederen, beroepsaansprakelijkheid, class actions voor salarissen en uren, schendingen van burgerrechten, en strafrecht.

Ms. Colwin heeft duizenden rechtszaken verdedigd tot een succesvol vonnis over de hele natie en won meer dan negentig procent van haar meerdere rechtbanken en arbitrages. Zij procedeert dagelijks tegen bedrijven en verdedigt bedrijven en werknemers van Fortune 500-bedrijven die zich schuldig hebben gemaakt aan fraude, waaronder aanklachten wegens aanranding.

Vóór haar privépraktijk werkte mw. Colwin bij de New York State Division of Civil Rights als een administratieve rechter in de rechtspraak. Als partner bij een groot grootstedelijk advocatenkantoor in New York, leidde zij gedurende deze negen dienstjaren meer dan drieduizend rechtszaken die werden aangespannen op grond van federale en staatsdiscriminatiewetten.

Mrs. Colwin ontving vele waardevolle onderscheidingen. Als een van de zes meest prominente vrouwen in Amerika, noemde Forbes Business American Airlines Ms. Colwin. Op de lijst staan hoogwaardigheidsbekleders als voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de V.S. Madeleine Albright. Als vooraanstaande Latijns-Amerikaanse advocate met de hoogste juridische en morele waarden, kende de Notre Dame Law School mevrouw Colwin de felbegeerde Graciela Olivarez Award toe voor uitstekende prestaties. Justice Sonia Sotomayor van het Hooggerechtshof won dezelfde prijs. In een interview over leiderschap, getiteld “Reaching Back to Diversify the Legal Professional”, stelde het tijdschrift MultiCultural Law mevrouw Colwin ook voor. Mevrouw Colwin werd door Human Resources Magazine uitgeroepen tot de Meest Invloedrijke Stijgende Beroepsjuristen van het Land.

Mercedes Colwin Leeftijd

Colwin is vanaf 2020 48 jaar oud. Zij is geboren in 1972 in de Verenigde Staten van Amerika.

Mercedes Colwin Hoogte

Colwin staat op een gemiddelde hoogte. Haar exacte lengte is echter nog niet bekendgemaakt, maar zal worden bijgewerkt zodra haar lichaamsmaten beschikbaar zijn.

Mercedes Colwin Familie

Colwin is een van de zes kinderen geboren uit een Hispanic moeder en een Joodse vader. Zij en haar andere broers en zussen werden opgevoed door hun moeder. Het is bevestigd dat haar vader overleed toen ze nog heel jong was. Meer recent, in 2009, verloor ze ook haar kind, Arthur.

Mercedes Colwin Foto

Mercedes Colwin Echtgenoot

Colwin is getrouwd met een man die ze identificeerde als Hans. Het echtpaar heeft een dochter waarvan de naam niet is onthuld.

Mercedes Colwin Net Worth

Colwin heeft een geschatte netto waarde van tussen de $1 Miljoen – $5 Miljoen die zij heeft verdiend door haar carrière als journaliste.

Mercedes Colwin Salaris

Colwin verdient een jaarsalaris variërend tussen $ 45.000 – $ 110.500.

Mercedes Colwin Sociale Media Platforms

Colwin is actief op haar sociale media-accounts en wordt vaak gezien posten op haar Facebook, Instagram, en Twitter. Ze heeft meer dan 4,2k volgers op Twitter, meer dan 917 volgers op Instagram, en meer dan 5,1k volgers op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.