Over ons

Onze geschiedenis

De familie Swartzentruber begon Green Acres in 1988 als een nevenbedrijf naast hun productenteelt. De zaak werd van april tot juli, drie dagen per week, langs Rt. 145 in Whitehall uitgeoefend.

Ze begonnen met de verkoop van houten tuinmeubelen. Toen ze bekend werden in de hele Lehigh Valley en de zaken toenamen, namen ze het besluit om te stoppen met de productie, zodat ze beter konden voldoen aan de groeiende vraag naar hun producten.

In 1991 kwam er een stuk grond achter McDonalds vrij dat perfect was voor de groeiende behoeften van het bedrijf. Datzelfde jaar werd een familie partnerschap aangegaan en in de loop van de volgende jaren bleef het bedrijf groeien en werden schuurtjes, tuinhuisjes en speeltoestellen toegevoegd aan hun beschikbare producten.

In 1999 openden ze een tweede locatie in Easton, PA door een ruimte te huren van een kwekerijbedrijf. Met meer tijd en familie personeel beschikbaar begonnen ze geleidelijk de lengte van hun seizoen en de dagelijkse uren te verhogen.

Van 1999 tot 2001 was er een periode van enorme groei voor het bedrijf. Verschillende extra productlijnen werden toegevoegd en levering / set-up diensten werden uitgebreid.

In 2003 werd een andere belangrijke beslissing genomen om een magazijn te kopen in Hamburg, PA.

In 2004 besloot de familie om een huisbrandolie divisie te creëren om te helpen de stagnerende winter verkoop van outdoor producten te compenseren. Ze begonnen met het leveren van stookolie tegen eerlijke prijzen aan de hele Lehigh Valley.

In december 2006 kochten ze een extra pand langs Rt. 33 in Easton, PA, om aan de groeiende vraag naar hun producten te voldoen, evenals het faciliteren van aanzienlijk grotere binnen en buiten showroom. Sindsdien zijn ze doorgegaan met het uitbreiden van hun indoor showroom en outdoor patio.

In 2007 deed zich een kans voor om een locatie te openen in Marietta, Georgia. Twee medewerkers van de Whitehall en Hamburg locaties werden overgebracht naar daar om onze 3e locatie te vestigen. Green Acres of Marietta is nu aanzienlijk gegroeid, en is stevig gevestigd.

In het voorjaar van 2012 Green Acres uitgebreid hun diensten aan HVAC diensten, met inbegrip van installaties, reparaties, en onderhoudsplannen.

Vandaag Green Acres Outdoor Living heeft uitgebreid hun producten op te nemen: aluminium, rieten, poly en houten terrasmeubilair, bergingen, garages, tuinhuisjes, paviljoens, serres, zwembad huizen, pergola’s, speeltoestellen, gazon decor, voet bruggen, grills, Amish gemaakt binnen meubilair, en nog veel meer.

Wij verlenen diverse diensten met inbegrip van: levering/opstelling, loodsbewegingen, speeltoestelbewegingen, plaatsvoorbereiding, enz.

Ons doel als team bij Groene Akkers is onze vrienden en buren van opmerkelijke producten, eerlijke prijzen, en grote dienst te voorzien. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u van dienst te zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.