Rainy Day Activities on O’ahu

O’ahu heeft een verbazingwekkende hoeveelheid natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten; maar het regent wel in het paradijs. Aan de loefzijde van het eiland (noord en oost) valt veel meer regen dan aan de lijzijde (zuid en west), die over het algemeen tegen guur weer wordt beschermd door de Ko’olau Range. O’ahu is gastheer van Honolulu, de enige grote stad van Hawaii, en is beroemd om Waikīkī Beach, geweldige winkels, en tal van dingen te doen in Oahu als het regent aan de benedenwindse kant. Als u verblijft aan de loefzijde rond Kane’ohe of Hale’iwa, zijn er nog tal van regenachtige dag activiteiten op Oahu die zijn uit de elementen.

Indoor Rainy Day Activities op Oahu

Leeward Side

Honolulu heeft een schat aan dingen te doen in Oahu als het regent. Ga naar het Waikīkī Aquarium, of beleef de Hawaiiaanse geschiedenis en cultuur in het wereldberoemde Bishop Museum. Een bezoek aan Pearl Harbor zorgt voor een volledige dag van ontnuchterende maar fascinerende WO II geschiedenis en onderwijs, maar je kan hebben om een aantal regendruppels te ontwijken tijdens een bezoek aan de verschillende historische sites, monumenten en musea. In het Historic District kunt u het ‘Iolani Palace bezoeken, het koninklijke huis van koning David Kalāukala en koningin Liliu’uokalani. Iolani Palace is nu een museum en het is de plaats waar koningin Liliu’uokalani acht maanden gevangen werd gehouden tijdens de omverwerping van de Hawaïaanse monarchie. Vlakbij ligt Mission Houses Historic Site and Archives, waar u de drie oudste huizen van de staat kunt bezoeken. U kunt ook winkelen tot u erbij neervalt in het Ala Moana Center, rondneuzen op de fascinerende overdekte markten in Chinatown of u laten verwennen in een van de uitstekende kuuroorden van Honolulu.

Windkant

O’ahuʻs bovenwindse kant is een beetje trager dan de grote stadsomgeving van de benedenwindse kant; er zijn echter nog steeds genoeg dingen te doen in Oahu als het regent. Bezoek het Polynesisch Cultureel Centrum in La’ie, of als u aan de North Shore in Hale’iwa bent, kunt u snuffelen in de vele kunstgaleries en funky boetiekjes, of proeven van de vele lokale restaurants die de hoofdstraat sieren.

When There’s Rain, There’s Rainbows

Regen dagen op O’ahu zijn een geweldige kans om te profiteren van het eten, winkelen, musea en kunstgaleries op het eiland. Er zijn nog veel meer regenachtige dagactiviteiten op Oahu dan degene die we hierboven hebben opgesomd, dus voor het geval dat het weer niet meewerkt met uw buitenplannen, neem vandaag nog contact op met ILoveHawaii en laat ons u helpen met het samenstellen van ideeën voor wat te doen in Oahu als het regent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.