Wat de RECHTER ELBOW doet in de golfswing

Volledige swing – back swing, Volledige Swing – lichaamsrotatie, Volledige Swing – down swing, Volledige Swing – sleutelposities, Wat je armrotatie moet doen in de golfswing

Wat de RECHTER ELBOW doet in de golfswing is de nieuwste golfinstructievideo die u wordt aangeboden door Natalie Adams, Smash Factor golfcoaching. De rechterelleboog speelt een cruciale rol in je golfswing. Als hij goed beweegt en positioneert, zul je geweldige slagen maken. Doet hij dat niet, dan zul je worstelen. In deze video kijken we naar de rol van de rechter elleboog tijdens de backswing, downswing, slag en follow through en ik geef je een geweldige oefening om die rechter elleboog beter onder controle te krijgen.

Video tags: #body rotation #right elbow #swing

More Golf Video Tips uit deze categorie

‘Wat moeten je heupen bekken doen in je golfswing?’ is de nieuwste coaching video van Natalie Adams, Smash Factor golf coaching Als je consistenter wilt worden, een betere ball striker en langere golf shots wilt slaan dan is dit de video voor jou. Deze video laat je precies zien wat je heupen en bekken zouden moeten doen tijdens je backswing, downswing en tijdens impact. Een goede controle over je bekken en zijn bewegingen zal je helpen meer controle over je golfswing te krijgen.

Wat moet je HIPS PELVIS doen in je GOLF SWING

In deze laatste video is Natalie Adams van Smash Factor golf coaching terug op de baan en laat je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je nooit meer een slice maakt van je driver vanaf de tee. Leer om elke keer de fairway te raken met rechtere golf shots na het bekijken van deze eenvoudig te volgen golf spel instructie video.

STOP JE DRIVER SLICE VOORAL – HIT STRAIGHTER TEE SHOTS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.