17 Business Ideas for College Students for 2021

Het starten van een bedrijf op de universiteit kan een geweldige manier zijn om in je levensonderhoud te voorzien en je weg door school te betalen, als je het goed doet. Of, als je geïnspireerd bent door andere grote ondernemers die hun mede-oprichters hebben ontmoet en het volgende grootste fortuin 500-bedrijf hebben gelanceerd, dan kan het starten van een bedrijf op de universiteit jouw roeping zijn.

Het mooie van bedrijfsideeën voor studenten op de universiteit is dat campussen ook de perfecte plek kunnen zijn om een product of serviceaanbod te valideren.

We gaan over 17 bedrijfsideeën. Er is ook zowel een reeks kleinschalige als grootschalige bedrijfsideeën.

Voice-enhancement app

De voice-enhancement app zou een leuke en coole app zijn die mensen zouden kunnen downloaden en gebruiken om hun stem te verbeteren voor voice messaging. Het zou gebruik maken van hun reeds geïnstalleerde messaging app, zoals iMessage, en mensen in staat stellen om hun stemmen te verbeteren in koele en interessante manieren, clip hun audio-bestanden, en andere leuke functies. Ze zeggen dat audio het volgende grote ding is, omdat steeds meer mensen het gebruiken om teksten uit te typen, gewone spraakberichten te verzenden en spraakapparaten zoals de Amazon Alexa te gebruiken.

Een medeoprichter zou een sterke achtergrond in codering en softwareontwikkeling moeten hebben, maar dit zou gemakkelijk kunnen worden ontwikkeld en gelanceerd vanuit een studentenkamer op de universiteit. Als u een andere route wilt nemen, zou dit ook mogelijk kunnen worden gemaakt in een app die mensen kunnen gebruiken. Dit idee zou de moeite waard zijn om te valideren als je het volgende grote sociale bedrijfsidee wilt proberen te creëren!

Slaapzaal schoonmaak

Sommige mensen op de universiteit missen het echt dat hun ouders of huishoudelijke hulpen hun kamers schoonmaakten. Nu ze op de universiteit zitten, willen ze hun slaapzalen misschien niet zelf schoonmaken. Het verlaten van de perfecte gelegenheid voor u om hen een vergoeding te vragen voor het schoonmaken van de kamer.

Het zou gemakkelijk zijn om te doen als je kunt gewoon de markt van het bedrijf door te gaan van deur tot deur in slaapzaal gebouwen. De opstartkosten zouden ook zeer laag zijn omdat de kosten zouden kunnen bestaan uit schoonmaakbenodigdheden en een bedrijfsvergunning. Na een tijdje, en als je een vaste klantenkring hebt, zou je kunnen overwegen om andere studenten in te huren om voor jou schoon te maken. Het grote ding over dit idee is dat het kan worden gestart vanuit bijna elke hogeschool of universiteit, en heeft de mogelijkheid voor expansie.

On-campus bezorgservice

Er zijn veel bezorgdiensten opgericht die goederen, pakketten en voedsel zal leveren rond steden, echter, er zijn geen of zeer weinig diensten die goederen zal leveren over de campus. Een professor kan behoefte hebben aan een pak van de school stomerij geleverd aan de collegezaal. Of een groep studenten wil dat er eten van de cafetaria in hun studentenhuis wordt afgeleverd. Dat bespaart hen tijd, zodat ze kunnen studeren. Dit zou ook een ander bedrijfsidee voor studenten zijn dat weinig kost om te beginnen. Je hebt alleen een fiets nodig, een sterke tas om dingen in te vervoeren, en eventueel een GPS als het een grote campus is. Dit bedrijfsidee kan gemakkelijk worden uitgebreid naar andere scholen als u dit idee wilt uitbreiden tot buiten uw eigen universiteit.

Add-on online cursussen voor collegeklassen

Als u een sterke interesse en specialiteit hebt in een reeks collegecursussen, kunt u een online en gemakkelijk te volgen reeks videocursussen maken die anderen kunnen bekijken en waarvan ze kunnen leren. Soms moeten studenten de cursusinformatie op een andere manier horen dan de professor het presenteert, om de stof volledig te begrijpen.

Zorg er wel voor dat je niet de cursussen kopieert die je net hebt gevolgd, anders kun je in juridische problemen komen met de universiteit. Je cursussen zouden een andere draai aan de lesstof moeten geven. Ze zouden een eenvoudige vergoeding voor elke cursus kunnen betalen of een pakketprijs als er meerdere cursussen zijn. Een achtergrond in videobewerking en het maken van cursussen zou zeer van pas komen.

“Onze uiterst conservatieve schatting voor de wereldwijde tutoring-industrie is dat het $ 100 miljard waard is (jaarlijks),” zei Julian Dierkes, een professor bij het Institute of Asian Research aan de University of British Columbia (Bron).

Taaltranscriptieservice

Als je op een hogeschool of universiteit in het buitenland zit in een ander land waar ze verschillende talen spreken, en je kent zowel je thuistaal als de moedertaal in dat land, kun je een transcriptieservice beginnen.

Door een website op te zetten waar andere mensen of bedrijven documenten in één taal kunnen uploaden, zou je een online portaal kunnen hebben van werk dat je in je slaapzaal kunt doen. Als ze het naar je website uploaden, kun je eraan werken, het document naar hun wensen transcriberen, en het dan via je portal naar ze terugsturen, tegen betaling. Dit zou een geweldige manier zijn om het op te zetten, zodat u uw kostbare tijd niet besteedt aan het omgaan met post en hardcopy-documenten.

Opnieuw kan dit idee uitgroeien tot een groot bedrijf als u andere studenten inhuurt om uw personeelsbestand uit te breiden.

Research paper writing company

Als je van schrijven houdt en een kracht hebt in het schrijven van onderzoekspapers, zou dit bedrijfsidee voor de universiteit perfect voor je kunnen zijn. Vergelijkbaar met het idee hierboven, zou u een website kunnen opzetten waar andere studenten van verschillende universiteiten in de staat of het land hun verzoeken om onderzoekspapers kunnen insturen, samen met aanbetalingen voor het werk.

Dan zou u het papier vanuit het comfort van uw slaapzaal kunnen schrijven en een vergoeding voor het eindwerk in rekening kunnen brengen. Veel van deze studenten zullen veel geld betalen voor een geweldig eindproduct, omdat het betekent dat ze een goed cijfer krijgen als ze het echt nodig hadden.

Een ding om voor uit te kijken is echter dat sommige hogescholen en universiteiten beleid hebben over het helpen van studenten op deze manier. Dit is een ander idee dat zou kunnen groeien met de hulp van andere studenten.

Meubilair uitleenservice

Veel studenten van hogescholen en universiteiten verhuizen naar hun slaapzalen met meubels die speciaal zijn ontworpen voor hun nieuwe kamer. Maar na een jaar ze vaak uiteindelijk gooien het uit of verkopen het voor centen op de dollar als het meestal niet goed past op andere plaatsen, en studenten hebben geen tijd om het meubilair te verkopen. Dit betekent dat de studenten of hun ouders veel geld hebben verspild aan op maat gemaakte meubels van hun slaapzaal.

Dit collegebedrijfsidee zou helpen dat te stoppen door studenten de mogelijkheid te bieden hun slaapzaalmeubilair te huren. Door samen te werken met lokale meubelwinkels rond elke campus, kunt u meubels ontwerpen voor elke kamer en vervolgens een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding vragen aan studenten. Je zou online reclame voor ze kunnen maken via Facebook of Instagram of Google om ze op de hoogte te brengen van je service voordat ze naar de school komen.

Virtueel assistent – niche voor hoogleraren

De virtuele assistent is een geweldig bedrijfsmodel voor universiteitsstudenten, omdat je dit bedrijf vanuit je slaapzaal of huis kunt exploiteren. Als virtueel assistent, zou je andere bedrijven en professionals helpen met hun online behoeften. Dit kan het omzetten van datasets in Excel zijn, het transcriberen van audio, of eenvoudige gegevensinvoer.

Hoewel, als gevolg van de huidige concurrentie op de markt voor algemene virtuele assistenten, zou je je aanbod kunnen veranderen om professoren en docenten aan de universiteit te passen. Je zou kunnen bieden markering diensten, presentatie voorbereiding en ontwikkeling, en andere taken een professor nodig zou hebben done.

Universiteit / College toelating adviseur

Als een nieuwe universiteit of universiteit student, kunt u nu gekwalificeerd zijn om anderen te helpen krijgen toegelaten tot de scholen die je kreeg toegelaten tot toen je op de middelbare school. Als je je bij verschillende scholen hebt aangemeld en je bent op alle scholen toegelaten, vergroot dit je geloofwaardigheid.

Voor dit bedrijfsidee zou je een adviesdienst kunnen opzetten voor rijke gezinnen om hun tieners te coachen bij het aanmelden en toegelaten worden tot de school van hun keuze. Een aanbetaling voor het verrichte werk, en een vergoeding voor de toelating zou een goede manier kunnen zijn om de betalingssystemen op te zetten. Dit kan ook online worden gedaan als je de e-mailpakketten en een geweldig videobelsysteem hebt.

Senior companion service

Het lijdt geen twijfel dat de 65+-gemeenschap over de hele wereld aan het groeien is. In sommige gebieden van de wereld, is die groep klaar om de snelst groeiende demografische in het gebied! Dat betekent dat zij een enorme impact zullen hebben op het bedrijfsleven. Als je naar school gaat in een plaats met een hoge senior bevolking, kan dit een geweldige pasvorm voor je zijn.

Door te adverteren naar de lokale gemeenschappen over uw service, zou je een maandelijkse vergoeding kunnen vragen om te gaan en rond te hangen met een enkele of groep senioren voor de middag of avond. Eventueel het runnen van klusjes voor hen in het geval ze niet meer kunnen of hun familie niet meer kon. Deze dienst zou ook een groot potentieel hebben om uit te breiden, omdat je andere studenten kunt inhuren om verschillende diensten te draaien, en het zou een geweldige manier voor hen zijn om anderen in de gemeenschap te ontmoeten terwijl ze betaald krijgen.

Textbook exchange service

De textbook exchange service is een klassiek college business idee dat moeilijk is om te starten en te groeien, maar als het goed wordt gedaan, kan het grote beloningen hebben. Deze dienst zou het opzetten van een app of website inhouden waar mensen van een bepaalde school hun gebruikte studieboeken kunnen uploaden voor anderen om ze te kunnen kopen of huren.

Waar dit idee meestal mislukt, is dat bij de lancering als gevolg van lage voorraden van de benodigde studieboeken, en dan het studieboek kopen seizoen koopt en het bedrijf loopt uit geld om vol te houden tot het volgende semester.

Als je in staat bent om deze website of uitwisseling van tevoren op te zetten met een grote voorraad studieboeken, zou dit je kansen op succes vergroten. Evenzo, als je chatten met de professoren en docenten om te bevestigen oudere versies van het tekstboek kan worden gebruikt voor de klas, zou het geven studenten het vertrouwen dat ze het gebruikte boek kunnen krijgen en nog steeds slagen.

Dit zou een prima bedrijf zijn om te runnen, aangezien het meeste werk vóór het nieuwe semester nodig zou zijn, vóór eventuele grote opdrachten in de klas.

Notities digitaliseren

Als u snel kunt typen, zou u andere studenten, docenten of universiteitsmedewerkers een dienst kunnen aanbieden voor het digitaliseren van notities. Deze dienst zou u per woord kunnen laten uittypen van handgeschreven notities in Word-documenten, Excel-sheets, of zelfs PowerPoints.

Als u graag persoonlijk met mensen omgaat en geen bedrijf wilt runnen dat volledig online is gebaseerd, kan dit een geweldige dienst voor u zijn om te runnen. Er zou een menselijke interactie component, zoals je zou altijd nodig hebt om de notities te halen, omdat ze een hard copy.

Slaapzaal greens service

Ik heb het greens.

Plants.

Vele studenten willen planten in hun dorm hebben, maar kan niet in slagen om ze gezond te houden, of gewoon gooi ze uit na. In plaats daarvan zou je een service kunnen aanbieden waarbij je de planten voor hen bezorgt en water geeft. Om de paar weken of maanden kunnen de planten worden vervangen door een andere plant, afhankelijk van de voorkeur van de student. Je zou ook kunnen kijken of je hulp van de school kunt krijgen om dit te financieren, want het zou duurder zijn om te beginnen met alle kosten van planten, bakken, aarde, enz. Betalingen kunnen worden ingesteld op een eenmalige of maandelijkse abonnement.

Campus elektrische scooter huren

Campus plegen hoeft niet saai te zijn en met deze service, het zal niet. De campus elektrische scooter verhuur zou hebben 5-10 elektrische en push scooter rekken gelegen op verschillende strategische punten op de campus. Studenten kunnen ze dan huren voor een bedrag per minuut of voor eenmalig gebruik om naar hun lessen te gaan.

Dit is een ander grootschaliger bedrijfsidee omdat de scooters een dure initiële investering zouden zijn, maar het heeft het potentieel om te groeien omdat je kunt uitbreiden naar grote steden met enorme campussen.

Zorgpakket-abonnementsdienst

Veel nieuwe universiteits- en hogeschoolstudenten missen thuis wanneer ze voor het eerst naar school verhuizen. En hun ouders missen de zorg voor hen! Deze dienst zou dat probleem helpen oplossen, omdat ouders zorgpakketten voor hun kinderen kunnen kopen, die op bepaalde tijden van het jaar kunnen worden bezorgd. Op die manier worden de studenten niet zo ziek thuis en krijgen ze ook een geweldig en gezond verpakte doos met goederen.

Dit bedrijf zou kunnen samenwerken met lokale voedselketens en leveranciers, omdat het hen zou helpen hun naam ook uit te dragen, zodat voorraden goedkoper of zelfs gratis zouden kunnen zijn. Ten tweede kan de betalingsbereidheid van veel gezinnen vrij hoog zijn, zodat het prijspunt hoger zou kunnen zijn dan de meeste andere abonnementsboxdiensten.

New grad employment consulting service

Afstuderen aan de universiteit of hogeschool kan zeer intimiderend zijn. Vooral voor degenen wier programma’s niet hen voor te bereiden op het krijgen van een baan wanneer zij hun studie verlaten. Dit is een nachtmerrie die veel pas afgestudeerden onder ogen zien, en velen van hen krijgen uiteindelijk een baan die niets met hun studie te maken heeft, alleen maar om de rekeningen te betalen.

Dit is een ander bedrijfsidee van de universiteit dat mogelijk door de universiteit kan worden gefinancierd, omdat het de instelling een goede reputatie geeft als het gaat om het helpen van hun studenten en hun alumni bij het vinden van een baan. Om dit te beginnen zou je een trainingspakket voor cv’s en sollicitatiebrieven kunnen samenstellen, evenals proefinterviews en andere lessen die verband houden met het krijgen van een baan op het gebied dat ze willen.

Hoewel de werkgelegenheidscijfers zijn teruggekeerd naar hun gemiddelde van 2007, zijn er miljoenen afgestudeerden per jaar, dus 2% tot 4% van 10 miljoen is een gezonde marktomvang van ongeveer 300.000 mensen die je hulp kunnen gebruiken. Dit idee kan ook worden aangepast voor middelbare scholieren die een baan nodig hebben, omdat die markt groter is en een goede plek zou zijn om uit te breiden.

De ethische telefoonmaatschappij

De grote telefoonproducenten zoals Apple, Samsung en Google blijven de grenzen verleggen van wat acceptabel is voor een bedrijf om zijn consumenten aan te doen. Van het opzettelijk leegmaken en bespelen van de levensduur van de batterijen rond de lanceringstijd van nieuwe telefoons, en de onethische prijzen die je betaalt om je apparaat gerepareerd te krijgen, is het tijd dat iemand een ethisch telefoonbedrijf start.

Dit bedrijf zou een telefoon maken die geen $1.000 kost, maar in plaats daarvan rond de $300-$500, met onderdelen die kunnen worden uitgewisseld en vervangen als dat nodig is. Bovendien zouden onderdelen niet gemaakt worden om na 6 maanden kapot te gaan. Dit telefoonbedrijf zou ethisch verantwoord zijn, en dat zou een zeer grote massamarkt over de hele wereld kunnen aanspreken.

Het zou ook een geweldig bedrijfsidee zijn om op de universiteit te beginnen, omdat je misschien toegang hebt tot studenten in andere programma’s zoals informatica en techniek, zodat zij je kunnen helpen dit te realiseren.

Als je deze bedrijfsideeën voor de universiteit leuk vond, schrijf je dan hieronder in, zodat je je ondernemerstraject optimaal kunt versnellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.