A CAUSE TO GIVE US PAWS

Over ons

Give Us Paws is een federaal erkende 501(c)(3) non-profit corporation gevestigd in Houston, Texas. Wij bieden gesubsidieerde en gratis training van in aanmerking komende honden van kandidaten als hulpdieren. Wij richten ons op veteranen die lijden aan Post-Traumatische Stress (PTSD), Traumatisch Hersenletsel (TBI) en beperkte mobiliteit. Gesubsidieerde diensten worden ook verleend aan burgers die gehandicapt zijn volgens de Amerikanen met Handicaps Act.

Veteranen krijgen voorrang voor financiering en training. Wij trainen hulphonden voor geleiders met een handicap om de symptomen te verlichten en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.
Give Us Paws is toegewijd aan evidence-based trainingsmethoden en aan het stellen van hulphond trainingsnormen tot een hoog niveau van betrouwbaarheid waar hun geleiders op kunnen vertrouwen. Wij trainen op de meest efficiënte manier mogelijk, ervoor zorgend dat onze trainers bekwaam zijn in het gebruik van positieve versterking om het gedrag op te bouwen dat mensen met een handicap nodig hebben om hun hulphonden veilig en betrouwbaar te maken in het openbaar.
Give Us Paws helpt bij het trainen van hulphonden om hun gehandicapte geleiders te helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Give Us Paws zet zich in om samen te werken met de geleiders en honden terwijl ze leren samen te werken als een team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.