Kevin Costner heeft zoveel liefde te geven aan zijn 7 kinderen – ontmoet het gemengde gezin van de acteur!

Hij mag dan een super succesvol acteur zijn, maar Kevin Costner is ook vader van zeven prachtige kinderen – en hij houdt van het hebben van een grote, gemengde familie! De Yellowstone-acteur is de vader van zijn dochters, Annie, Lily en Grace, en zonen, Joe, Liam, Cayden en Hayes, uit drie verschillende relaties.

Hoewel Kevin heeft openhartig gesproken over de moeilijkheid van het hebben van “twee sets kinderen” op sommige momenten, zou hij het niet op een andere manier hebben. In feite heeft Kevin zich aangepast aan de uitdagingen die gepaard gaan met een leeftijdsverschil van 26 jaar tussen zijn oudste en jongste kinderen.

“Als kinderen met elkaar omgaan, is er altijd dit kleine beetje van: ‘Geef je nu net zoveel om ons als om hen?’ Dat is gewoon een natuurlijk iets dat gebeurt, en je moet praten over hoe groot liefde is, “vertelde hij Mom.com in 2015. “Het vermogen om van iemand anders te kunnen houden, betekent niet dat er minder liefde voor jou is. Liefde lijkt altijd in staat te zijn om aan zoveel mensen te hangen als nodig is in die cirkel.”

Kevin merkte op dat zijn adoratie voor zijn kinderen alleen maar groeide naarmate hij de een na de ander verwelkomde. Omdat hij veel om hen gaf, moest hij een gesprek hebben met Annie, Lily, Joe en Liam over eventuele “jaloezie” die in de familie kon hebben bestaan.

“Ik herinnerde hen er in principe aan dat ze twee keer zo lang met mij op deze planeet zouden hebben,” zei de Field of Dreams-ster. “Ik zei: ‘Kijk, ze gaan niet hebben wat jij had,’ en op dat moment omhelsden ze elkaar allemaal gewoon.”

Elke van Kevins kinderen is anders, maar hij kan het niet helpen om te lachen om enkele van de grappige dingen die zijn jongste dochter, Grace, doet. Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live! in 2015, herinnerde de Oscarwinnaar zich op hilarische wijze een keer dat Grace hem op zijn plaats zette.

” Ik was Black or White aan het kijken en er is dit moment waar ik uit een zwembad kom … en ze kwam binnen en zat naast me … en ze zegt: ‘Pap, je hebt een dikke buik!'”, zei hij gekscherend. “En ik probeerde haar de karakterontwikkeling uit te leggen, dat ik opa zou worden.”

Kijk naar de galerij hieronder om Kevin’s zeven kinderen te ontmoeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.