Mommy Makeover Plastische Chirurgie voor en na foto’s

Tijdens het pre-operatieve consult zal de mommy makeover-chirurg de patiënt over verschillende facetten van de procedure informeren, zodat zij een weloverwogen beslissing kan nemen.

Daarnaast kan de chirurg tijdens de eerste consultatie ook mommy makeover cosmetische chirurgie voor en na foto’s laten zien, zodat de patiënt de mogelijke resultaten van deze ingreep kan begrijpen. Dr. Bryson Richards is gecertificeerd plastisch chirurg en biedt mommy makeovers aan patiënten in Las Vegas, NV, en omliggende gemeenschappen.

Wat zijn Mommy Makeover voor en na foto’s?

In het geval van een mommy makeover, voor en na foto’s verwijzen naar een paar of groep van beelden van eerdere patiënten die deze procedure hebben ondergaan zal goede resultaten.

De ‘na’-foto’s worden gemaakt wanneer de post-op zwelling en blauwe plekken zijn afgenomen, en de volledige resultaten van de mommy makeover duidelijk zijn.

Deze foto’s worden met uitdrukkelijke toestemming van de patiënte gemaakt en op oordeelkundige wijze aan nieuwe patiënten getoond. De identiteit van de patient zal privé blijven, volgens het standaard protocol. De enige reden voor het delen van deze foto’s met nieuwe patiënten is om hen in staat te stellen redelijke verwachtingen te ontwikkelen van een mommy makeover cosmetische ingreep.

Foto’s beschrijven met woorden

Veel patiënten vinden het nuttig als deze foto’s worden getoond samen met beschrijvende tekst waarin de plastische chirurgische procedure wordt uitgelegd, waarom deze werd uitgevoerd en hoe deze de unieke zorgen van de patiënt aanpakte.

Deze beknopte beschrijvingen stellen de nieuwe patiënt in staat om de mommy makeover reis van een vorige patiënt te begrijpen. Nieuwe patiënten verbinden zich beter met beelden, terwijl begeleidende tekst hen in staat stelt om de feiten op een nauwkeurige manier te onthouden.

Niets kan echt een beeld verslaan en twee beelden bestaande uit voor en na zijn meer dan onthullend. Nu kan iemand het geweldige werk zien dat Dr. Richards heeft gedaan en dat gebruiken om een beslissing te nemen op basis van hun eigen situatie. We leven maar één keer en als u denkt dat u er beter uit kunt zien met de vaardigheid van Dr. Richards, dan is dat uw beslissing.

Het online delen van uw foto’s

De volgende manieren stellen chirurgen in staat om voor en na de mommy makeover foto’s te delen om vrouwen te informeren over de potentiële voordelen van de procedure:

  • Fotogalerij op de website van de praktijk: Het ontwikkelen van een ‘voor en na’-galerij op de praktijksite, wat Dr. Richards met scherpzinnigheid heeft gedaan.
  • Portfolio’s samenstellen: Het samenstellen van een fotoportfolio om te tonen aan nieuwe patiënten die dezelfde procedure zoeken.
  • Afbeeldingen toevoegen aan blogberichten: Afbeeldingen zijn een natuurlijk element in een blogbericht dat visueel bewijs levert van de werkelijke resultaten.
  • Sociale media: Afbeeldingen zijn een belangrijk optimalisatie-instrument voor social media posts. Maar discretie op een openbaar platform is van vitaal belang.

De chirurg kan een gedetailleerde ‘voor en na’ galerij ontwikkelen als een informatief en promotioneel hulpmiddel voor hun praktijk. Een dergelijke galerij kan de vaardigheden en expertise van de chirurg benadrukken en tegelijkertijd potentiële patiënten voorlichten over revolutionaire plastische chirurgische procedures zoals een mommy makeover.

U kunt deze beelden bekijken terwijl u op een cruiseschip of in uw woonkamer bent. Als u zich in uw huidige situatie niet op uw gemak voelt om op een cruise te gaan, dan zult u dat na een mommy makeover misschien wel zijn. Dr. Richards heeft een lange rij tevreden klanten omdat hij een student is van zijn vak.

Digitale foto’s op Instagram

Naast het delen van digitale versies van de mommy makeover ‘voor en na’ foto’s op hun praktijksite, kan de chirurg ze ook op Instagram weergeven. Potentiële patiënten kunnen deze foto’s online bekijken voordat ze besluiten om een consult met de plastisch chirurg in te plannen.

Een dwingende manier om voor en na foto’s te laten zien, is door middel van diavoorstellingen. De chirurg kan patiënten voorlichten over de mommy makeover-procedure met behulp van Instagram Stories en andere unieke functies. Om dit doel te bereiken, kan de chirurg of zijn marketingteam een Instagram-account maken met een mommy makeover-thema.

Hard werken loont en Dr. Richards heeft zijn mijlpalen één gelukkige patiënt per keer bereikt. Het is uw beslissing, maar zo veel mensen geloven dat die beelden op de website voor zichzelf spreken.

Cosmetisch chirurg Dr. Bryson Richards ontvangt patiënten uit Las Vegas, NV, en nabijgelegen gebieden voor mommy makeover chirurgie.

Als u meer informatie wilt over cosmetische chirurgie procedures en behandelingen uitgevoerd door Las Vegas, Nevada plastisch chirurg, Dr. Bryson Richards kunt u contact met ons opnemen op 702.870.7070

Neemt nieuwe patiënten aan uit Las Vegas, Bullhead City, Laughlin, Pahrump, Mesquite NV en omliggende gebieden.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.