What to Pack voor China reizen

Eerste keer naar China te bezoeken en vraag me af wat in te pakken voordat je gaat? Gelieve enkel uw zorg neer te zetten. Hieronder is de lijst voor het inpakken die nuttig is voor jou. Bovendien kunt u uw voorbereidingen controleren met uw professionele reisadviseurs om ervoor te zorgen een comfortabele China vakantie.

Essentials

● Paspoorten met de nodige visa;

Passende bagage & bagageslot voor rits te beveiligen (controleer Bagage Beperking op de bodem);

● Contactlijst, met inbegrip van adres en telefoonnummer van uw reisbureau, reisadviseur, ambassade, uw familie en vrienden, enz.

● Internationale vliegtickets;

● Portemonnee & Creditcards & Mobiele telefoon;

● Bevestigingsbrief (verzonden door reisbureau);

Kopieermateriaal

Just in case, kopie sommige cruciale materialen kan echt belangrijk zijn als je verloren de originele. En u kunt ze beter goed voorbereiden voordat u gaat, in plaats van ze af te drukken in het onbekende China.

● Druk de bevestigingsbrief en de reisroute af en neem één kopie mee;

● Maak een kopiebestand van paspoorten, visa en andere reisdocumenten en bewaar de originelen en de kopieën apart;

● Maak één kopie van al uw creditcardnummers;

Kleding

● Een handvol geschikte seizoenskleren, vooral gemaakt van synthetische stoffen, die duurzaam, kreukvrij en snel droog zijn;

● Comfortabele schoenen voor uw verschillende activiteiten, zoals wandelen, lopen, fietsen, enz.

● Hoed, zonnebril en regenkleding, afhankelijk van uw reisbestemming en het tijdstip van aankomst. Dit zijn allemaal benodigdheden wanneer u in de regio Tibet reist;

Elektronica

● Camera, lens en de bijbehorende batterijen en oplader;

● Mobiele telefoon met oplader en oortjes;

● Netbook of laptop;

● Elektrische transformator, die zeer nuttig is omdat China 220V elektriciteit gebruikt en 110V-apparaten niet op dit systeem kunnen worden gebruikt;

Andere suggesties

● EHBO-doos voor sommige noodgevallen;

● Vaak gebruikte medicijnen, zoals pijnstiller, diarree en ziekte, slaappillen, allergiemedicijnen en persoonlijke recepten;

● Persoonlijk personeel, zoals oordopjes & oogmasker, toiletartikelen, slaapzak, reishanddoek & Waterfles, zijn nodig wanneer u in sommige eenvoudig gebouwde hotels verblijft of van plan bent om op trein/bus te overnachten;

● Muggenspray is nodig in afgelegen gebied van de zomertijd;

● Plastic zakken met ritssluiting, zo’n helper om kleine dingen te bewaren;

● Kleine zaklamp;

● Leesmateriaal;

● Gidsboeken en kaarten;

Inpakken Opmerking

(1) Houd uw waardevolle spullen thuis, zoals dure sieraden en horloges;

(2) Neem verschillende maten tassen mee om een gerubriceerde verpakking te maken: grote tassen voor kleding en wat zelden gebruikte spullen voordat u uit het vliegtuig stapt; kleine tas voor vaak gebruikte spullen en neem mee.

(3) Wissel van tevoren wat geld in kleine biljetten om gemakkelijk inkopen te kunnen doen en fooien te geven, want in sommige afgelegen gebieden zijn creditcards niet beschikbaar;

(4) Zorg ervoor dat uw bagage nog ruimte over heeft voor cadeaus en souvenirs;

(5) Voordat u inpakt, moet u begrijpen dat er enkele bagagebeperkingen zijn als u China per vliegtuig binnenkomt. Variërend van verschillende luchtvaartmaatschappijen, kan de beperkingen moeilijk zijn om een voor een te vertellen. Het volgende is de gerelateerde informatie van China International Airline:

Gratis bagagevrijstelling: alle passagiers, die internationale routes nemen genieten van gratis twee koffers, (inclusief ingecheckte en handbagage) voor eerste klasse en business klasse passagiers. Elke bagage met het limiet gewicht van 32 kg, en de som van de trilaterale (LWH) is niet meer dan 158 cm.

Voor passagiers in de economy class heeft elke bagage het limietgewicht van 23 kg, en de som van de driezijdige lengte is niet meer dan 158 cm. Passagiers met een ticket voor een baby mogen overigens slechts één gratis stuk bagage meenemen en de som van de driezijdige lengte is niet meer dan 115 cm, met nog een gratis kinderwagen of wieg.

Bagage die te zwaar is: voor het teveel aan bagage wordt een toeslag berekend op basis van het aantal stuks bagage en de grootte ervan, mede afhankelijk van uw klasse-rang. Als u van plan bent veel bagage mee te nemen, kunt u de incheck-bagage samen met uw vluchtreservering van tevoren betalen. Of neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij om meer te weten over de gedetailleerde regels.

Bovendien zijn sommige items verboden om mee te nemen of in te checken, met inbegrip van geweren, gecontroleerde messen (dolken, messen met drie randen, switchblades, etc.), ontvlambare en explosieve artikelen (aansteker, aanstekergas, alcohol, verf, vuurwerk, etc.), bijtende materialen, giftige goederen en andere gevaarlijke goederen. Voor meer Verboden en Beperkte goederen, gelieve de Ingangsvoorschriften te raadplegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.