BreakingMuscle

Welkom bij onze Virtuosity videoserie, met turndeskundige Coach Dusty Hyland. Virtuositeit, in gymnastiek, betekent boven en voorbij gaan – uitzonderlijke beweging, prestatie, en positie.

Deze set van negen video’s begint met virtuositeit in de basis handstand positie en neemt je helemaal mee naar handstand lopen op en neer van een trap. Ga op je kop staan en begin te oefenen!

Handstand Lopen, Vol 1: Positie

Seizoen 2 van Virtuosity gaat over handstanden en handstand lopen. Aan het eind van deze serie, kun je de handstand op de trap lopen! Deze week begint Dusty met de basis handstand positie.

Handstand Lopen, Vol 2: Balans

Instructie voor essentiële oefeningen – gymnastische lunge, teeter-totter, en handstanden tegen de muur in beide richtingen. Deze leiden allemaal tot een perfecte, vrijstaande handstand.

Handstand Lopen, Vol 3: Shrug and Shift

De focus ligt deze week op twee verschillende oefeningen die je helpen beweging te ontwikkelen in je handstand, want je moet kunnen bewegen om handstand te kunnen lopen.

Handstand Lopen, Vol 4: Box Walk en Wall Shuffle

Deze week beginnen we met het combineren van goede beweging in onze handstand. Twee oefeningen helpen je om dichter bij een handstand te komen – de box walk en de wall shuffle.

Handstand Walking, Vol 5: Shoulder Taps

Shoulder taps zijn een geweldige oefening om je te helpen naar een effectieve en efficiënte handstand walk. Je kunt ze op een kist of aan de muur doen. We behandelen de progressie in deze video.

Handstand Lopen, Vol 6: Muurtrekken

De “muurtrek” oefening zal u toelaten om te werken aan het perfectioneren van de vorm in een vrijstaande handstand en beginnen uit te lopen over de vloer, maar nog steeds de muur in de buurt hebben om opnieuw te beginnen indien nodig.

Handstand lopen, deel 7: Partner loop oefening

Deze week richten we ons op de partner loop oefening zodat je verder dan ooit kunt handstand lopen. We introduceren ook een kleine hindernis om te beginnen met het werken aan het lopen OP de trap.

Handstand Lopen, Vol 8: Omhoog & Omlaag Mat Obstakels

We komen steeds dichter bij een succesvolle, vrijstaande handstand lopen. Deze week werken we aan de handstand OMHOOG en OMLAAG, met behulp van stapoefeningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.