Exercises You Should Be Doing: Natural Glute Ham Raise

Deel dit:

Het is de afgelopen dagen erg druk geweest op CP nu Eric de stad uit is (LEES: Ik heb de techno helemaal gedraaid tijdens zijn afwezigheid), en ik was niet echt van plan om over iets in het bijzonder te bloggen toen ik vanavond thuiskwam. Om eerlijk te zijn was ik zelfs niet van plan iets anders te doen dan een paar e-mails beantwoorden en de aflevering van It’s Always Sunny in Philadelphia van deze week bekijken.

Tot mijn grote ergernis stond mijn bewustzijn me echter niet toe naar bed te gaan zonder iets te posten. Ik bedoel, ik zei tegen mezelf dat ik consequenter zou zijn als ik eenmaal van de Herald naar mijn eigen site was overgestapt. Trouwens, de show begint toch pas over 25 minuten………

Wat is het: Natuurlijke Glute Ham Raise

Wat doet het: Natuurlijke glute ham raises zijn een fantastische oefening, die in tegenstelling tot de leg curl (die ik absoluut veracht, en denk dat je een compleet instrument bent als je het zelfs maar probeert te verdedigen), de bilspieren en beide functies van de hamstrings tegelijkertijd traint (d.w.z. kniebuiging/heupverlenging). Bovendien is deze versie een uitstekend alternatief voor trainees die geen toegang hebben tot een glute ham raise machine in hun commerciële sportschool.

NEWSFLASH: Heeft uw sportschool dit apparaat????????????????????

Als dat zo is, dan hebt u geluk – u hebt een glute ham raise machine, bitch! Nee, serieus, dat is wat het is. Ja, je kan nu stoppen met sit-ups erop te doen. Gast, stop ermee. Laat me deze auto niet omkeren, want ik doe het. I’ll DO IT DAMMIT!!!!!!

Key Coaching Cues: in de video hierboven, gebruik ik de kniebeschermers van een lat pulldown machine om mezelf vast te houden. Maar je kunt ook iemand je voeten laten vasthouden of je enkels onder een halterrek (of iets dergelijks) hangen.

Van daaruit laat ik je zo langzaam mogelijk zakken tot je de grond bereikt. Houd te allen tijde uw onderrug gebogen en uw kin naar achteren gericht. Indien nodig, geef je jezelf onderaan een kleine “boost” om jezelf terug naar de startpositie te stuwen, en zorg ervoor dat je op het einde je heupen goed doorboort (knijp in die bilspieren!). Echt, zijn die grommende geluiden nodig? Kerel, waarom moet je van alles een soort seksuele toespeling maken? Jezus, ik kan je nergens mee naar toe nemen.

Note: Even een snelle herinnering dat Leigh Peele de inschrijving voor haar Body by Eats programma weer heeft geopend. Ik heb het een paar weken geleden kort bekeken, en hoewel ik het over een paar dingen niet met Leigh eens ben (namelijk biologische voeding, maar dat is gewoon muggenzifterij), denk ik dat het een fantastische bron is. Vooral voor iedereen die worstelt met het uitzoeken wat ze in godsnaam zouden moeten eten gezien hun doelen. Ik bedoel, ik zou nog zaagsel eten als ik daardoor mijn deadlift naar 600 pond zou krijgen. HARDCORE PARKOUR!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.