Bookkeeping Business Plan Sample

  Wilt u beginnen met boekhouden en boekhouden business plan?Executive SummaryCompany SummaryServices for customersMarketing Analysis of Accounting and Bookkeeping Business PlanStrategyPersoneelsplanFinancieel Plan

  Wilt u beginnen met boekhouden en boekhouden business plan?

  Een boekhoudbedrijf vereist dat u uw uitgaven en inkomsten beheert, belastingaangiften voor klanten voorbereidt en salarisadministraties verwerkt. Je moet leren hoe je klanten te benaderen en maak een boekhouding business plan sjabloon om uw bedrijf te krijgen up and running. Eén ding dat je niet over het hoofd mag zien is het zoeken naar een ideale bankpartner. Je moet een ondernemingsplan schrijven voordat je je bedrijf start.Wanneer een ondernemingsplan nodig is om financiering te verwerven, is de waarde die het biedt alles over het totale proces. U moet rekening houden met elk aspect, zoals diensten en producten, die u gaat verkopen, de manier waarop u uw aanbod op de markt gaat brengen, en uw concurrentie. Hier zijn enkele van de belangrijkste items die u moet opnemen in uw business plan –

  Executive Summary

  Wanneer het schrijven van een boekhoudkundige diensten business plan template, de executive summary is een zeer belangrijk onderdeel. U moet schrijven het algemene overzicht van uw bedrijf bedrijf. U moet het beschrijven van uw diensten aan uw klanten. Het zal moeten investeren in personeel en marketing voor de algehele groei van uw bedrijf om de complementaire bereik van uw bedrijf op te nemen. Dit segment van het business plan helpt u bij het starten van uw eigen boekhoudkundige bedrijf. U moet een diepgaande en gedetailleerde analyse maken van de sterke en zwakke punten van uw bedrijf en ervoor zorgen dat het een grote kans van slagen heeft.

  • Welke diensten biedt u aan?

  Zo kan uw bedrijf uw klanten zeker boekhouddiensten aanbieden, samen met management accounting, fiscale boekhouding, evenals QuickBooks installatie en diensten. U kunt ook verder uitbreiden tot het aanbieden van boekhoudkundige diensten voor kleine bedrijven. U kunt kwaliteit en betrouwbare diensten zoals Accounts Payable / Receivable, General Ledger, Billing & Collections, Payroll Management, Belastingvoorbereiding en het invullen van de staat, federale en lokale formulieren aan te bieden.

  • Wie koopt uw product?

  Als een licentie en standaard boekhoudkantoor, kunt u een enorm scala aan consulting oplossingen aan te bieden aan een enorme waaier van klantenbestand. Uw doelgroep kan variëren van verschillende industrieën en maten. Zo kunt u NGO’s, Mom en Pop winkels, Blue Chip bedrijven, Hotels en restaurants, religieuze organisaties, sportorganisaties, scholen en anderen te richten.

  • Hoe hij implementeert business management?

  Proper planning moet goed opgeleid personeel en efficiënt management team genoeg om uw bedrijf te runnen. U moet de efficiëntie van uw zakelijke partners en personeel beschrijven.

  • Wat is het doel van dit bedrijf?

  Hier moet u uw meetbare doelen beschrijven. U moet een goed gedefinieerde doelstelling en meetbare elementen om het succes van uw bedrijf te garanderen.

  Company Summary

  Financiële diensten zijn vrij een grote industrie en boekhouding is een van de actieve segmenten van de bedrijven, die het vastleggen van financiële transacties in het bedrijfsleven omvat. Het is een soort van financieel boekhoudkundig proces. De salarisadministratie en boekhoudkundige diensten industrie heeft tal van kleine bedrijven die veel klanten te bedienen van start-ups tot gevestigde degenen.Boekhoudkundige industrie is een volwassen stadium van de groei. Als u zich afvraagt hoe u een businessplan voor boekhoudkundige diensten kunt beginnen, is het zeer nuttig om te weten hoe u uw personeelsfuncties zoals loonlijst enz. kunt uitbesteden om uw aandacht op de kernactiviteiten van uw bedrijf te richten. Boekhouden is een grote en actieve sector, vooral in ontwikkelde landen zoals de VS, Canada, het VK, Frankrijk, Italië, Japan, China, enz. Er zijn ongeveer 285,212 gelicentieerde en geregistreerde boekhoudkundige bedrijven in de VS alleen.

  • Wie is eigenaar van dit bedrijf?

  U moet vertellen de eigendom van uw bedrijf, zoals een eenmanszaak, partnerschap, etc.

  • Waarom je bent begonnen Bookkeeping business plan?

  Boekhouders meestal houden transacties zoals verkoop, aankoop, betaling, en ontvangsten door de organisatie of persoon. Uw doel om dit bedrijf te starten kan worden gerelateerd aan een van deze dingen.

  • Hoe je hebt om de boekhouding business plan te starten?

  Voor dit te doen, kunt u samenwerken met kleinere bedrijven die zich ook bezighouden met financiële diensten, zoals accountantskantoren, belastingadviesbureaus, en anderen.Hier zijn de gegevens in tabelvorm met de kosten-

  BALANS
  2007 2008 2009
  Vlottende activa
  Cash $15,000 $17.500 $20.000
  Accounts Receivable $4.167 $6.250 $7,292
  Overige Vlottende Activa $5.000 $5.000
  Totaal Vlottende Activa $24.167 $28,750 $32,292
  Lange Termijn Activa
  Lange Termijn Activa
  Lange Termijn Activa .langlopende activa $0 $0 $0
  Gecumuleerde afschrijvingen $0 $0 $0
  TOTAL LANG-TERMIJNACTIVITEITEN $0 $0 $0
  Totaal Activa $24,167 $28.750 $32.292
  Vlottende passiva
  Betaalde rekeningen $4.583 $5.625 $6,896
  Vlottende leningen $0 $0 $0
  Andere kortlopende Verplichtingen (renteloos) $0 $0 $0
  TOTALE VLOTTENDE VERPLICHTINGEN $4,583 $5,625 $6,896
  Langerlopende schulden $0 $0 $0
  TOTALE SCHULDEN $4,583 $5.625 $6.896
  Stortkapitaal $10,000 $10.000 $10.000
  Gereserveerde winst ($10.417) ($51.875) ($83.554)
  Winst $20,000 $65.000 $98.950
  TOTaal KAPITAAL $19.583 $23.125 $25.396
  Totaal Kapitaal en Passiva $24.167 $28,750 $32.292
  Andere inputs
  Betaaldagen 30 30
  Verkoop op krediet $50,000 $75.000 $87.500
  Omzet vorderingen 12 12

  Diensten voor klanten

  Bij het maken van een sjabloon voor een boekhoudkundig ondernemingsplan moet u beschrijven welke diensten u aanbiedt. Het vaststellen van de klantenkring van de boekhouding bedrijf kost tijd. Het duurt mond-tot-mondreclame, verwijzingen en aanbevelingen voor nieuwe klanten om uw diensten te selecteren. U kunt kijken naar de advertenties of Gouden Gids om erachter te komen welke diensten uw bedrijf kan bieden. Dan kunt u verdere informatie en prijzen toevoegen.U moet goed voorbereid zijn om winst te maken uit uw branche. Als een algemeen overzicht van hoe je een business plan sjabloon voor thuis boekhouding te beginnen, kunt u de volgende diensten aan te bieden.

  • Tax diensten zoals Belastingplanning, fiscale voorbereiding, het aanpakken van fiscale kwesties (IRS problemen, loonadministratie problemen, faillissement, audit vertegenwoordiging, enz.)
  • Cost Accountant / Management diensten zoals kosten en marge-analyse, Audits, Credit Card Processing setup, en financiële projectie
  • QuickBooks training, QuickBooks setup, enz.

  Verder kunnen uw accountants deze boekhoudkundige oplossingen toevoegen –

  • Verwerking van omzetbelasting
  • Verwerking van salarisadministratie
  • Vorderingen (facturering, boeking, inning, stortingen enz.)
  • Rekeningen betalen (factuurbetalingen, invoer)
  • Bankreconciliaties
  • Voorbereiding financiële overzichten
  • Inventarisbeheer

  Om verdere waarde aan uw aanbod toe te voegen, kan uw accountant of boekhoudmanager het werk van boekhouders controleren en superviseren, hun vragen beantwoorden, en een kwaliteitsservice bieden. Ze zullen ook QuickBooks-rapporten en -bestanden beoordelen om ervoor te zorgen dat ze de formaten goed volgen en goed zijn voorbereid.

  Marketinganalyse van Accounting en Bookkeeping Business Plan

  De markt voor kleine boekhoudkundige bedrijven bestaat uit bijna alle kleine bedrijven in de VS. Als bedrijven groter worden dan een eenmanszaak, hebben ze meestal een deskundige oplossing nodig met belastingvoorbereiding en aanvullende boekhoudkundige en boekhoudkundige oplossingen. Zelfs de meeste eenmanszaken hebben ten minste eenmaal boekhoudkundige diensten nodig. Wanneer de meeste kleine bedrijven CEO’s of boekhouders hebben voor full-time, sommige zelfs uitbesteden van deze diensten. Bij het maken van home based boekhouding business plan template, moet u overwegen de volgende vragen –

  • Wie is het doelpubliek van de boekhouding en boekhouding business?

  Promotion activiteiten in uw bedrijf ook variëren afhankelijk van uw doelgroep. Als het gaat om het kiezen van een accountant, is er een groot belang van verwijzingen en woorden van mond tot mond onder alle marktsegmenten. Er zijn bepaalde inspanningen die u moet nemen om het bedrijfsleven te stimuleren bij het starten van uw eigen boekhouding business plan thuis. U moet het creëren van een kosteneffectieve zakelijke campagne, gebaseerd op publiciteit, direct marketing, reclame, en de klant belonen programma.

  • Wat zakelijke doelstelling moet bedrijf te bereiken?

  Uw zakelijke doelstelling verduidelijkt wat u wilt bereiken in uw specifieke doelstellingen. U moet een goed gedefinieerde doelstelling hebben met meetbare elementen om een effectieve doelstelling te maken. Er zijn verschillende soorten doelen, en uw plan moet een verscheidenheid aan doelen hebben. Er zijn twee verschillende categorieën doelstellingen voor veel bedrijven – marketing en financiële doelstellingen. U moet uw doelstellingen afstemmen op het totale boekhoudbedrijf.

  • Hoeveel zal de gemiddelde prijs van het product zijn?

  Hier moet u beschrijven hoeveel u in rekening gaat brengen voor uw diensten. U moet overwegen vergoeding structuur voor uw zakelijke klanten op basis van hun unieke behoeften. Gemiddeld kunt u rekenen $ 55 op uurbasis voor bedrijven voor boekhoudkundige diensten. Er is een basisvergoeding bereik van $ 50 tot $ 125 voor persoonlijke / woning belastingvoorbereiding. Er zijn ook kosten voor het indienen van de schema’s en formulieren betrokken. De persoonlijke consulting is ook geprijsd op een uurtarief van $ 25.

  Strategy

  Referrals zijn de effectieve en belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Daarom moet je agressiever zijn in het aantrekken van nieuwe klanten in de eerste paar jaar, die de woorden door te geven en uw bedrijf, kan beginnen met het ervaren van natuurlijke groei. Een nuttige en constructieve planning vergt een breed en gedetailleerd inzicht in de veranderingen die zich voordoen op de markt waarop uw bedrijf concurreert of wil gaan concurreren.VERKOOPPROGNOSE

  TOTALE VERKOOP PER EENHEID 1.812 4.177 8,112
  Eenheidsprijzen 2010 2011 2012
  Belastingvoorbereidingen $750.00 $750.00 $750.00
  Kostprijsberekeningsanalyse $1.000.00 $1.000.00 $1.000.00 $1.000.00
  QuickBooks Services $300.00 $300.00 $300.00
  Boekhoudkundige uren $30.00 $30.00 $300.00
  Boekhoudkundige uren $30.00 .00 $30.00 $30.00
  Verkoop
  Belastingvoorbereidingen $93.600 $97.500 $101,250
  Cost Accounting Analysis $60,300 $63,000 $65,000
  QuickBooks Services $17,100 $17,000 $17,000 ,700 $18.600
  Boekhoudkundige uren $47.100 $117.750 $235.500
  TOTALE VERKOOP $218,100 $295.950 $420.350
  Directe kosten per eenheid 2010 2011 2012
  Belastingvoorbereidingen $37,- $37,- 2011 2012 .50 $37.50 $37.50
  Kostprijsberekeningsanalyse $30.00 $30.00 $30.00 $30.00
  QuickBooks Services $0.00 $0.00 $0.00
  Boekhoudkundige uren $15.00 $15.00 $15.00 $15.00
  Directe Verkoopkosten
  Belastingvoorbereidingen $4,680 $4,875 $5,063
  Cost Accounting Analysis $1,809 $1.890 $1.950
  QuickBooks Services $0 $0 $0
  Boekhoudkundige uren $23,550 $58.875 $117.750
  Subtotale directe verkoopkosten $30.039 $65.640 $124.763

  U moet ook rekening houden met de steeds veranderende en bloeiende financiële markten wanneer u uw eigen bedrijf in boekhouden aan huis begint. U moet overwegen gedetailleerde technische vaardigheden in verschillende disciplines, zoals financiële analyse, belastingen, verkoop, het beheer van de groei, en marketing, die de belangrijke onderdelen om de risico’s en kansen in een bedrijf te beoordelen.

  • Wie zijn uw concurrenten?

  Bij het schrijven van een business plan tamplate voor boekhoudkundige bedrijf, moet u uitleggen hoe je gaat om zich te onderscheiden in de concurrentie. U kunt gedetailleerde technische vaardigheden in verschillende disciplines zoals financiële analyse, belastingen, verkoop, het beheren van groei, en marketing. Dit zijn de belangrijke onderdelen om de risico’s en kansen voor het bedrijf te beoordelen. Uw management moet gedisciplineerde planning en methodologie ontwikkelen om te anticiperen op uw economische behoeften en andere belangrijke informatie.

  • Wat is uw verkoopstrategie?

  Het is een strategie voor businessplan om uw diensten te verkopen aan uw bestaande klanten, vooral voordat uw marketinginspanningen zich uitbetalen met aanstaande aanvragen. U moet informeren over de diensten aan alle klanten via de telefoon. U kunt de klanten benaderen door middel van regelmatige verkoopgesprekken.

  • Hoe zit het met uw verkoopprognose?

  Bij het schrijven van een businessplansjabloon voor een boekhoudbedrijf, beschrijf de gemiddelde kosten van een project zoals belastingdiensten ($ 750), QuickBooks-diensten ($ 300), en kosten boekhouding ($ 1000). Boekhoudkundige diensten worden in rekening gebracht op uurbasis, dat wil zeggen $ 30 per uur.

  Personeelsplan

  Wanneer het creëren van een business plan voor boekhoudkundige diensten, wilt u misschien een boekhouding manager die het werk van de boekhouders zal bijhouden hebben. Hij zal in het MS- of MBA-boekhoudprogramma zitten met jarenlange ervaring in boekhouden en professioneel werk, vooral aan het begin van hun graduate schoolprogramma, zodat ze twee jaar van het programma kunnen werken en in aanmerking komen voor een overstap naar een voltijdse functie in het derde jaar.

  PERSONEELSPLAN
  2010 2011 2012
  Lonen voor de opleiding tot boekhouder $1,200 $400 $1.600
  Max Greenwood $60.000 $65.000 $70.000
  Boekhouder Manager $24.000 $28,800 $48.000
  Uitkeringen $8.400 $9.380 $11,800
  TOTaal aantal 5 6 10
  Totaal loonsalaris $93,600 $103.580 $131.400

  De manager zal over een paar jaar ook van een deeltijdse naar een voltijdse functie overgaan. In het personeelsplan, moet u uitleggen over het personeel dat u gaat inhuren en het team dat je al hebt.

  • Wat voor personeel zou nodig zijn voor boekhoudkundige en boekhoudkundige bedrijf?

  In dit deel van het boekhoudkundige business plan sjabloon, uit te leggen wat voor personeel je nodig zou hebben voor uw bedrijf. Je moet de belangrijkste zakelijke leden van uw bedrijf uit te leggen. Je moet uitleggen of je zou full-time of part-time personeel in te huren. Heeft u extra ondersteunend personeel nodig om uw bedrijf verder uit te breiden? U moet de belangrijkste leden van uw bedrijf uitleggen.

  • Wat zal het gemiddelde salaris van uw personeel zijn?

  U zult ook het gemiddelde salaris van uw personeel moeten uitleggen, samen met kantoor- en andere uitgaven gedurende het eerste jaar. U kunt dit deel beschrijven in gedetailleerde vorm.

  Financieel Plan

  Dit deel van uw boekhoudkundige bedrijf business plan bestaat uit groei met positieve kasstromen met operaties. Het is onbelangrijk om de investering van de eigenaar of externe investeringen toe te voegen voor het business plan. De nieuwe lijn van het bedrijfsleven is niet gebaseerd op kapitaal en het zal de vaste kosten van het bedrijfsleven te verbeteren. Extra inkomsten uit de verkoop zou het snel moeten dekken. Ten minste vijf klanten maken zonder problemen gebruik van de dienst, omdat zij allemaal boekhouder willen worden of hun boekhouding willen uitbesteden. Hier zijn enkele van de veronderstellingen van het financieel plan –

  Belangrijke veronderstellingen

  Je moet je veronderstellingen over de groei van je bedrijf in de komende 2 tot 3 jaar beschrijven. U moet de werkuren van uw boekhouders uitleggen voor het bereiken van de capaciteit.

  Break-even Analyse

  Het moet gebaseerd zijn op de vaste kosten achter het runnen van het bedrijf met oude lijnen van uw bedrijf. Het is een aanzienlijke stijging van het break-even punt. U kunt uw loonlijst, capaciteit, marketingactiviteit, uitgaven van nieuwe boekhouder, verzekering, verkoopkosten enz. beschrijven.

  ,600

  PERSONEELSPLAN
  2010 2011 2012
  Loon boekhouder opleidingsperiode $1.200 $400 $1.600
  Loon boekhouder opleidingsperiode $1.200 $1.600
  Max Greenwood $60.000 $65.000 $70.000
  Boekhouder Manager $24.000 $28.800 $48,000
  Uitkeringen $8.400 $9.380 $11.800
  Totaal aantal 5 6 10
  Totaal loonsalaris $93,600 $103.580 $131.400

  Projected Profit and Loss

  Hier moet u de voorgestelde inkomsten en uitgaven van uw bedrijf toelichten, evenals de totale winst en het verlies. Leg ook uit hoe u ze in evenwicht gaat brengen.

  Geschatte cashflow

  U moet uitleggen wat de totale kosten in het eerste jaar zullen zijn en hoe u de cashflow in de komende jaren in evenwicht kunt brengen en weer positief kunt maken.

  Geschatte balans

  Als uw nieuwe onderneming slaagt zoals u verwacht, kan de nettowaarde van uw onderneming verbeteren. Licht de schuldenlast van het bedrijf toe, evenals de externe financiering.

  PRO FORMA BALANS
  2010 2011 2012
  Assets
  Vastgestelde activa
  Cash $29,418 $48,582 $50.596
  Vorderingen $10.730 $14.560 $20.680
  Andere Vlottende Activa $5,000 $5.000 $5.000
  TOTAAL VLOTTENDE ACTIVA $45.148 $68.142 $76,276
  Lange Termijn Activa
  Lange Termijn Activa $0 $0
  Gecumuleerde afschrijvingen $0 $0 $0
  TOTAL LANGACTIVA OP LANGE TERMIJN $0 $0 $0
  TOTAAL ACTIVA $45,148 $68,142 $76,276
  Verplichtingen en Kapitaal 2010 2011 2012
  Vlottende Verplichtingen
  Betalingen $10,708 $12,418 $18,663
  Vlottende Leningen $0 $0 $0
  Andere kortlopende Verplichtingen $0 $0 $0
  SUBTOTAL HUURIGE VERPLICHTINGEN $10,708 $12,418 $18.663
  Langerlopende Schulden $0 $0
  TOTALE SCHULDEN $10,708 $12.418 $18.663
  Stortkapitaal $10.000 $10.000 $10.000 $10,000
  Gereserveerde winst $15.396 $4.441 ($14.276)
  Winst $9,045 $41.284 $61.889
  TOTAAL VERMOGEN $34.441 $55.724 $57,613
  TOTALE PASSIVA EN KAPITAAL $55.248 $78.142 $86.276
  Nettowaarde $35,442 $56.721 $58.613

  Bedrijfsratio’s

  U zult de totale verhouding van uw activa met uw nettowaarde moeten verklaren. Leg uit hoe brutomarges hoger kunnen zijn dan gemiddelden.

  .00%

  RATIO-ANALYSE
  2010 2011 2012 INDUSTRIEPROFIEL
  Omzetgroei 24.64% 35.68% 42.04% 3.35%
  Percentage van totale activa
  Accounts Receivable 23.78% 21,36% 27,12% 14,35%
  Overige Vlottende Activa 11,08% 7,354% 6,57% 53.57%
  Totaal vlottende activa 100,00% 100,00% 100,00% 70,11%
  Lange Termijn Activa 0,00% 0,00% 70,11% 0,00% .00% 0.00% 0.00% 29.89%
  TOTAAL ACTIVA 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00%
  Vlottende Schulden 23,73% 18,23% 24,48% 37,95%
  Lange Termijn Schulden 0.00% 0,00% 0,00% 54,54%
  Totale Schulden 23,72% 18,22% 24,47% 92,47%
  Totale Schulden 23,72% 18,22% 24,47% 92.47%
  NET WORTH 76.29% 81.79% 75.54% 7.54%
  % van de omzet
  omzet 100,00% 100,00% 100,00% 100,00% 100,00%
  omzet 100,00% 100,00% 100,00%
  Brutomarge 86,22% 77,83% 70,33% 59,55%
  Verkoop-, algemene &Administratieve kosten 82.09% 63,88% 55,61% 28,36%
  Advertentieuitgaven 17,64% 6,78% 4.78% 1,22%
  Winst voor rente en belastingen 5,90% 19,92% 21,04% 8.20%
  Hoofdverhoudingen
  Current 4.22 5.49 4.10 1.25
  Quick 4.20 5.50 4.12 1.19
  Total Debt to Total Assets 23.70% 18,20% 24,48% 92,48%
  Rendement voor belastingen op netto vermogen 37,50% 105,80% 153,47% 696.32%
  Rendement op Activa vóór Belasting 28,60% 86,56% 115,90% 52.40%
  Aanvullende ratio’s 2011 2012 2013
  Nettowinstmarge 4,14% 13,94% 14.73% n.a
  Rendement op Eigen Vermogen 26,27% 74,08% 107,43% n.a
  Activiteitsratio’s
  Omzet vorderingen 10,15 10,15 10,15 n.a
  Collection Days 28 30 30 n.a
  Accounts Payable Turnover 10.75 12.14 n.a
  Betaaldagen 29 28 25 n.a
  Totaal Omzet Activa 4,82 4,33 5,50 n.a
  Schuldratio
  Schuld t.o.v. Netto Vermogen 0.32 0.24 0.34 n.a
  Current Liab. to Liab. 1 1 1 n.a
  Liquiditeitsratio’s
  Net Werkkapitaal $32.441 $53.724 $55.613 n.a
  Interestdekking 0 0 0 n.a
  Aanvullende Ratio’s
  Assets to Sales 0.22 0,24 0,17 n.a
  Vlottende Schuld/Totaal Activa 23% 19% 22% n.a
  Vlottende Schuld/Totaal Activa 23% 19% 22% n.a
  Zuurproef 2,21 3,31 1,98 n.a
  Omzet/Netto Worth 5.33 4.31 6.3 n.a
  Dividend Payout 0 0.47 0.95 n.a

  Download Bookkeeping Business Plan Sample in pdfOGS capital schrijvers zijn gespecialiseerd in business plan thema’s zoals credit repair business plan, financiën business plan, business plan voor een financieel adviseur, holding business plan, verzekeringskantoor business plan, verzekering business plan en vele andere business plans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.